ŠKODA VISION E

Met het studiemodel VISION E licht ┼áKODA een tipje van de sluier over zijn visie op de toekomst van de individuele mobiliteit. De concept-car is het eerste zuiver elektrische model in de geschiedenis van ┼áKODA. Bovendien voldoet de emotief gelijnde vijfdeurs SUV Coup├ę aan de vereisten voor autonome wagens van niveau 3.

ŠKODA VISION X

┼áKODA is verheugd alweer een nieuwe telg in zijn SUV-familie te mogen voorstellen: de VISION X. Deze cross-over positioneert zich in het basissegment en is ┼áKODAÔÇÖs meest compacte en dynamische SUV ooit. Hij heeft dezelfde opvallende designtrekken, robuuste uitstraling en imposante look als zijn grotere broers, maar de VISION X kreeg ook enkele bijzondere ÔÇśX-traatjesÔÇÖ mee om mensen een ware adrenalineboost te geven, zelfs wanneer hij stilstaat.

ŠKODA VISION RS

Met de ┼áKODA VISION RS koppelt het Tsjechische merk zijn sportieve traditie aan een duurzame toekomst. Op het Autosalon van Parijs in oktober 2018 blikt de opvallende conceptstudie met haar dynamische designtaal en effici├źnte oplaadbare hybrideaandrijving voor het eerst vooruit op de volgende fase in de evolutie van ┼áKODA's sportieve RS-versies en het design van een toekomstig compact model.