De specialist ter zake!

Uw Škoda-servicepartner beschikt over alle uitrusting en kennis die nodig zijn om kwalitatief werk af te leveren. Onze personeelsleden volgen voortdurend bijscholingen om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Elke herstelling wordt uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Uw Škoda-servicepartner kan als enige garanderen dat uw Škoda niets van zijn pluimen verliest en een rasechte Škoda blijft.

Hebt u een onderhoudscontract al overwogen?

Geniet zorgeloos van uw wagen met weCare.
Rijd altijd in een goed onderhoud wagen dankzij onze verschillende onderhoudscontracten. Een uitgebreide garantie of een compleet zorgeloos pakket. Een compleet onderhoudscontract waarbij u kan kiezen uit drie verschillende packs. Zo hebt ue steeds de diensten die het best aan uw behoeften beantwoorden.

Maak een afspraak online

Als u uw wagen voor onderhoud of herstelling moet binnenbrengen bij een Škoda-atelier kunt u online een afspraak maken met uw concessiehouder. Surf naar MyŠKODA en bevestig in enkele kliks de afspraak die u het best uitkomt. Uw concessiehouder zal uw afspraak vervolgens bevestigen. Om te kunnen genieten van onze levenslange gratis mobiliteitsgarantie dient u uw auto steeds toe te vertrouwen aan een servicepartner van Škoda.

Mobiliteitsoplossing

Wanneer u uw wagen voor onderhoud of herstelling moet binnenbrengen in een Škoda-garage, kan uw concessiehouder u verschillende mobiliteitsoplossingen voorstellen.

We bieden een garantieprogramma op maat van uw wensen.
Ontdek ons gamma originele accessoires, alsook tal van hoogwaardige diensten.
Ontdek onze verschillende verzekeringsformules en hun voordelen en bereken uw premie online.