Deze winter kijken we allemaal hoopvol uit naar wat winterpret. En misschien wel naar een witte kerst! Maar voor het zover is, zorg je best dat je ŠKODA ook voorbereid is. Zo rijd je met een gerust gevoel de koude dagen tegemoet …

ŠKODA WINTER CHECK Je ŠKODA in topvorm voor een winter(prikje)

Joepie, winter! Tijd voor kerstmarktjes, gezelligheid en hopelijk ook wat sneeuwpret. Maar met het koudere weer, is het wel belangrijk dat je auto winterklaar is. En dat hangt af van meer factoren dan alleen je banden! Heb je nog genoeg remolie? Zijn je ruitenwissers nog in orde? Hoe lang trekt je batterij het nog? En zijn je lichten correct afgesteld? Voor € 39** checken we je ŠKODA op meer dan 20 cruciale punten.

Niets zo leuk als glijden in de winter.

Niets zo gezellig als een winterse uitstap met het hele gezin. Maar zo’n reisje pak je best wel veilig aan. Want zodra de temperatuur onder de 7 graden duikt, zijn zomerbanden minder effectief. Gelukkig hou je met winterbanden wél grip op het wegdek. En dit is hét moment om je ŠKODA winterklaar te maken, want je profiteert nu tot € 50 korting*** op het Tyre Hotel bij aankoop van 4 winter- of zomerbanden. Koop je 2 banden? Dan krijg je € 25 korting!

GENIET VAN DE WINTER MET ONZE ŠKODA-ACCESSOIRES

Niets zo leuk als goed voorbereid op reis vertrekken. Ga jij deze winter weer op avontuur? Check dan zeker onze superdeals op ski-houders, dakkoffers, dakdragers en trolleys. Bij de ŠKODA-verdeler, of gewoon in onze webshop. Er vallen kortingen tot wel 25% uit de lucht!

COMPLETE BANDENSET

Ga voor een hagelnieuwe bandenset, mét velgen.

Is jouw ŠKODA meer voor jou dan gewoon een auto? Dan is een complete winterbandenset, inclusief stoere velgen, echt iets voor jou. Zo koppel je het nuttige aan het mooie, en blijft je ŠKODA zelfs in de winter supercool.