Nu de temperaturen stijgen, stijgt ook het enthousiasme bij iedereen in huis om weer de wijde wereld te verkennen. Haal je zomerse kleren dus maar uit de kast, vergeet je zonnige humeur niet mee te nemen … En heb je ook aan de passende outfit voor je wagen gedacht? Wij hebben alvast enkele aantrekkelijke suggesties. Leve de lente, leve je ŠKODA!

BANDENWISSEL, VOOR PLEZIER AAN DE LOPENDE BAND

Waarschijnlijk heb jij je winterkleren al opgeborgen en ingewisseld voor luchtigere kledij. Want zeg nu zelf: wie gaat er in zijn ski-uitrusting naar het strand? Zo zijn ook winterbanden bijzonder nuttig in de winter, maar nu mag je ŠKODA ze weer inwisselen voor zomerbanden. Dat is veiliger, zuiniger én zorgt voor een langere levensduur voor je winterbanden. Mogen we je dus binnenkort bij je ŠKODA-verdeler verwachten?

ONDERHOUD AIRCO, GENIET VAN DE BINNENSTEBUITENLUCHT

Nu de warme maanden er stilaan aan komen, verwacht je natuurlijk dat de de airco van je ŠKODA voor de nodige afkoeling zorgt. Dus voor de temperaturen hoog oplopen: laat voor € 59 je airco en zijn filter reinigen door je ŠKODA-verdeler. Voor € 99 krijgt je airco een volledige onderhoudsbeurt.**

COMPLETE BANDENSET

EEN LENTEFRISSE BANDENSET, MÉT VELGEN.

Nog op zoek naar een zomers en stijlvol accessoire voor jouw ŠKODA? Met een complete zomerwielenset, inclusief stoere velgen, maak je overal indruk! Bovendien hoef je na de zomer je banden niet van de velg te (laten) halen. Da’s handiger, beter voor je banden … en je ŠKODA ziet er het hele jaar door supercool uit.