Naar de zee of de bergen? Een grote ontdekkingsreis of een kleine roadtrip? Met je onafscheidelijke Škoda én wat last minute reisadvies van je verdeler kan de zomer niet stuk! Dus voor je vertrekt, nemen we graag uitgebreid afscheid met een Vakantie Check-Up: we vertellen hieronder wat er allemaal op het programma staat. En natuurlijk sturen we je niet met lege handen of kale banden op pad. Ontdek alle zomerpromoties van je verdeler, fris je even op en … begin je koffers maar te pakken!

Zoveel goede redenen voor een Vakantie Check-Up!

Het avontuur lonkt? Zorg dan dat je niet strand onderweg! Hou nog snel een tussenstop in je vertrouwde werkplaats: voor slechts € 39 incl. btw controleren we je Škoda op meer dan 20 punten. We controleren cruciale onderdelen zoals je batterij, remmen, ruitenwissers en verlichting, vloeistoffen ... Nieuwe banden nodig? Profiteer dan van onze combi-actie: momenteel geniet je € 40 extra korting incl. btw op 2 of 4 nieuwe banden mét 3 jaar garantie er bovenop!*

Wij houden je hoofd koel deze zomer

Nu de temperaturen stijgen, draait je airco op volle toeren. Wie het hoofd koel houdt, boekt tijdig een Airco Cleaning voor slechts € 59 incl. btw bij zijn Škoda-verdeler. Die zorgt voor een complete reiniging en desinfectie, controleert essentiële onderdelen als de compressor en pollenfilter en ledigt de watervangbak. Of gun je airco meteen een volledig Airco Onderhoud voor slechts € 99 incl. btw, inclusief controle van het koelmiddel en compressorolie, lektest én test van het koelvermogen.**

Nóg een reden om deze zomer uit je dak te gaan?

Een citytrip of zomervakantie met je gezin? Zelfs de kleinste uitstapjes lijken soms op een ware survivaltocht als je die berg koffers en spullen bekijkt! Gelukkig heeft zowat elke Škoda ruimte genoeg voor alle passagiers en hun bagage. En voor al de rest zijn er de Škoda originele dakkoffers bij je verdeler: momenteel profiteer je van 20% korting*** op de modellen 5L6071175A en 5L6071175 (beide 380 liter). 

Met je Enyaq iV op vakantie: spanning verzekerd?

Terwijl jij deze zomer je batterijen oplaadt, zorgen wij dat je elektrische Škoda over genoeg reserves beschikt om je volgende ondekkingsreis zogeloos te doorstaan. Want naast de meest pittoreske plekjes bezoek je best ook enkele laadstations langs je route. Nog een paar last minute tips voor je elektrisch de zomer inrijdt?