Onze 100% elektrische bedrijfswagens

Škoda Enyaq

Op zoek naar een representatieve elektrische bedrijfswagen? Met zijn lokale nuluitstoot en een ruime autonomie tot 566 km (WLTP) legt de Enyaq indrukwekkende cijfers voor. Ook fiscaal. Zijn rijgedrag zal elke bestuurder overtuigen.

Škoda Enyaq Coupé

De coupéversie van de Enyaq voegt extra elegantie én rijbereik toe, en maakt deze SUV nog aantrekkelijker als elektrische bedrijfswagen, niet alleen fiscaal. Wat dacht je van zijn sierlijke silhouet met dalende daklijn, overtuigend rijgedrag en tot 576 km autonomie (WLTP)? Bovendien is ook deze Coupé beschikbaar in 4x4.

Škoda Elroq

De veelzijdige 100% elektrische bedrijfswagen met ruimte voor vijf personen. Beschikbaar vanaf eind 2024.

De hybride bedrijfswagens van Škoda

Škoda Superb Combi hybride

Met zijn lengte van 4.86m ongekend ruim en alleen om deze reden de ideale combi voor zowel zakelijk als privé-verkeer. Tel daarbij nog de enorme actieradius van liefst 850 km dankzij de unieke combinatie van een krachtige hybride benzinemotor en een 85 kW sterke elektromotor.

Škoda Kodiaq hybride

De plug-in hybride van de Škoda Kodiaq heeft een elektrische autonomie van meer dan 100 km. De Kodiaq combineert krachtige prestaties met een laag benzineverbruik en wordt standaard geleverd met DSG automaat. De grootste SUV van Škoda is met al zijn flexibilteit de ideale bedrijfswagen.

De voordelen van een Škoda bedrijfsvoertuig

Weet je waarom meer dan 65% van onze verkoop voor de fleet-markt is? Heel eenvoudig: omdat Škoda zowel voor vlootbeheerders als bestuurders heel wat voordelen biedt. Want wij bieden een breed gamma kwaliteitsvoertuigen dat aan de behoeften van elke bestuurder en elk bedrijf beantwoordt. Niet verwonderlijk, want nergens krijg je zoveel flexibiliteit en ruimte. Elke Škoda is immers de ruimste in zijn klasse. Stadswagen of break? Een SUV voor de stad of voor het hele gezin? Bij ons vind je het model én de motorisatie die bij je past, van zuinige verbrandingsmotoren tot 100% elektrisch en vanaf eind 2023 ook nog hybride. En dankzij onze competitieve packs en speciale reeksen stem je elk model perfect af op de wensen van de bestuurder.

Maar ook op het vlak van kostprijs en service is Škoda Fleet een aantrekkelijke keuze. Je profiteert van een interessante aankoopprijs, een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en een competitief Voordeel van Alle Aard. Met de befaamde Škoda Fleet-service er bovenop, want na je aankoop kan je terecht in het grootste aftersales-servicenetwerk van België.

Met 125 jaar ervaring in mobiliteitsoplossingen weten we wat bestuurders verwachten. Dus ben je op zoek naar de perfecte combinatie voor werk, gezin, vrienden én vrije tijd? Vertrouw dan op Škoda Fleet en maak je keuze uit ons gamma!

Een totaaloplossing voor je vloot

Wens je een analyse van je vloot? Wil je weten of je klaar bent voor de veranderende fiscaliteit? Of heb je vragen over onze modellen en fleet-diensten? Onze verschillende Fleet Business Units geven je graag advies op maat. Contacteer je lokale dealer of mail ons op groupmobilitysolutions@dieteren.be zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we je via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij. Via Lab Box denken we na over toekomstige mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en hun werknemers en ook voor de installatie van laadpalen en zonnepanelen kunnen we helpen via EDI.