Met ŠKODA wordt de mobiliteit van je medewerkers een veelzijdig gegeven. Wij reiken nieuwe diensten aan die het aantal voertuigen en transportmiddelen waarmee ze zich kunnen verplaatsen, verveelvoudigd. Zo wordt alternatieve mobiliteit nog toegankelijker en interessanter.

Een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen: een laadpaal op het werk en/of thuis (met mogelijkheid tot split billing), een laadkaart met toegang tot laadpunten in meer dan 25 landen in Europa, en zelfs de mogelijkheid te rijden op zonne-energie. Meer info op www.edi.be

Een intelligente laadkabel die u op eender welk stopcontact kan aansluiten. Waar u ook oplaadt, de elektriciteitskosten kunnen zo steeds terugbetaald worden door uw bedrijf dankzij split billing.

Wees niet meer bang om dagelijks te kiezen voor een voertuig dat minder energie verbruikt en fiscaal voordeliger is. Met Flex-Moby heeft u altijd een oplossing voor specifieke gelegenheden (vakantie, verhuis...).

Geniet van een nieuwe fiets waarvan u op het einde van het contract eigenaar kan worden. Zo geniet u van alle voordelen van zachte mobiliteit, ook de fiscale.

Maakt u regelmatig gebruik van meerdere vervoermiddelen? Wat als al deze ritten rechtstreeks door uw bedrijf werden vergoed zonder het indienen van onkostennota’s? Dit is nu mogelijk dankzij onze partner Skipr.

De infrastructuur die nodig is voor elektrische voertuigen, breidt elke dag uit. Samen met honderden nieuwe oplaadstations komen er echter ook heel wat nieuwe aanbieders bij. Daarom introduceren we de Powerpass. Eén kaart waarmee je bij de meeste aanbieders kunt opladen. En je kunt ze ook gebruiken in de snellaadstations van IONITY. Powerpass maakt het opladen van jouw iV-wagen Simply Clever.