UW MOBILITEIT IS ONZE PRIORITEIT

Een plotselinge pech waardoor uw wagen geïmmobiliseerd wordt, kan altijd gebeuren. ŠKODA Assistance verhelpt pech aan uw wagen, 7 dagen op 7, de klok rond. Als gebruiker van een ŠKODA die conform de constructeursvoorschriften wordt onderhouden en hersteld door een erkende ŠKODA-verkooppunt, geniet u zonder enige tijds- of kilometerbeperking van deze mobiliteitsgarantie.

JE AUTO WEIGERT DIENST? ŠKODA BIEDT DRIE ALTERNATIEVEN

PECHVERHELPING

Dankzij de Mobiliteitsgarantie van ŠKODA geniet u 7 dagen op 7, de klok rond van pechverhelping.

SLEEPDIENST

Indien nodig slepen we uw wagen tot bij de ŠKODA-servicepartner van uw keuze, behalve voor één lekke band of in het buitenland (dichtstbijzijnde ŠKODA-servicepartner).

UW AUTO WEIGERT DIENST? DRIE ALTERNATIEVEN

VERVANGWAGEN

We bezorgen u een vervangwagen voor maximum drie dagen.

HOTELOVERNACHTING

Autopech in het holst van de nacht? Dan krijgt u van ŠKODA een hotelovernachting, inclusief ontbijt voor alle inzittenden van de auto.

UW WEG VERDERZETTEN

We kunnen u ook helpen om uw weg verder te zetten via een van de volgende mobiliteitsoplossingen: vliegtuig, trein, taxi of openbaar vervoer.

NOOD AAN BIJSTAND?

Als u waar dan ook in Europa pech krijgt, neemt u ofwel contact op met uw ŠKODA-servicepartner ofwel met ŠKODA Assistance op het nummer +32 2 756 86 89.

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat bepaalde technische pannes met immobilisatie van uw voertuig en/of bepaalde omstandigheden in het buitenland, het goede verloop van uw reis of verblijf kunnen verstoren. Een reisbijstand kan in die gevallen zeer nuttig zijn.
LEES HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Met uw ŠKODA-servicepartner weet u zeker dat uw wagen in goede handen is.
We bieden een garantieprogramma op maat van uw wensen.
Ontdek onze verschillende verzekeringsformules en hun voordelen en bereken uw premie online.