Maak kennis met onze oplossingen

Eenvoudig

Geen ingewikkelde procedures: na amper enkele seconden kun je de Simply Clever-oplossingen al optimaal benutten.

Ingenieus

Eeuwenoude dagelijkse zorgen worden dankzij Simply Clever meteen van tafel geveegd. Geniet van slimme oplossingen die gewoonweg werken.

Zonder gelijke

De Simply Clever-voorzieningen vind je alleen in de Škoda-modellen. Zo hebben we zelfs een patent genomen op onze ankervormige tassenhaken.

Toegankelijk

Veel oplossingen zijn standaard in onze modellen ingebouwd, zodat alle eigenaars van een Škoda ervan kunnen genieten.

Koetswerk

Achter het elegante, tijdloze design van een Škoda gaat meer schuil dan wat je op het eerste gezicht zou denken. De strakke randen en de evenwichtige proporties verbergen slimme details vol verbazingwekkende voorzieningen.

Voorstoelen

De vrije ruimte rondom de voorstoelen, die zo kenmerkend is voor de voorstoelen van een Škoda, wordt aangevuld met geavanceerde accessoires die het comfort, de praktische bruikbaarheid en de veiligheid ten goede komen.

Achterstoelen

Passagiers op de tweede en de derde rij kunnen van bijna evenveel Simply Clever-gadgets genieten als de inzittenden vooraan. Die gadgets dragen bij aan een comfortabele rit en het gemakkelijke vervoer van de lading, terwijl ze het reizen aangenamer maken voor de kinderen.

Koffer

Škoda’s bieden altijd net dat extra beetje auto. Dat zie je het duidelijkst in de bagageruimte, waar je een royale hoeveelheid ruimte aantreft. Er zijn allerlei gadgets om er optimaal gebruik van te maken.

Op naar nieuwe uitdagingen

Omdat we ons er terdege van bewust zijn dat de behoeften van bestuurders en passagiers in de moderne, digitale wereld blijven evolueren, integreren de Simply Clever-oplossingen die worden ontwikkeld steeds meer connectiviteitstechnologieën. Bekijk maar eens alle voorzieningen in de modellen van Škoda.

Innovaties met een traditie

Škoda Auto is een van de oudste autoconstructeurs ter wereld. In de loop van zijn geschiedenis heeft het bedrijf tal van baanbrekende oplossingen en modellen bedacht. Ga met ons mee op een reis door het verleden.

Škoda-modellen

Niet alleen door de Simply Clever-voorzieningen, maar ook door het spannende design, het weelderige interieur, de nieuwste connectiviteitsopties en de high-end technologie zijn onze auto's gewoon meer dan auto's.