Maak kennis met ŠKODA Connect, de online services om elke dag ten volle te beleven! Als je alle of slechts enkele van deze service packs koopt, krijgt je wagen een heleboel nieuwe functies, die entertainment op de weg, onderhoud en je veiligheid omvatten.

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online-services helpen je om je bestemming veilig en comfortabel te bereiken, elke keer opnieuw. Ze zijn beschikbaar voor de Amundsen en Columbus ŠKODA infotainmentsystemen. De geldigheid van de service wordt regelmatig vernieuwd.

Bekijk alle eigenschappen in detail of registreer u op het platform.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE

Proactive Service staat klaar om je te helpen bij storingen of andere problemen in verband met de toestand van je voertuig. De wagen neemt automatisch contact op met een service center of vraagt om hulp als je een klein ongeluk hebt. Proactive Service is compatibel met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS/ iV REMOTE SERVICES

Remote Access is een geheel nieuwe manier om je wagen te bedienen door hem met een smartphone te verbinden. Je kan dan je telefoon gebruiken om de wagen te bedienen en statuswaarschuwingen te ontvangen. Sommige functies zijn alleen voor elektrische voertuigen.

NOODOPROEP/ECALL

Een heel belangrijke veiligheidsfunctie is de noodoproep of eCall, die gratis is gedurende de hele levensduur van de wagen.

NIEUWE FUNCTIES OP AANVRAAG VOOR JE ŠKODA

De nieuwe OCTAVIA is het eerste ŠKODA-model dat Functies op aanvraag introduceert. Met deze technologie kan je in je infotainmentsysteem nieuwe functies kopen die vroeger besteld moesten worden voordat de wagen zelfs maar gebouwd was. Het huidige aanbod, dat van land tot land kan verschillen, vind je in de Shop in het ŠKODA Connect-portaal of rechtstreeks in het infotainmentsysteem van je wagen.

ŠKODA CONNECT PORTAL

Met het ŠKODA Connect-portaal kunt u uw ŠKODA Connect-services eenvoudig beheren.

ŠKODA CONNECT APP

De ŠKODA Connect App stelt u in staat om uw geconnecteerde ŠKODA vanop afstand op te volgen en te controleren.