Alles over Škoda Connect

Wat is Škoda Connect?

Kom meer te weten over de Škoda Connect-diensten en hoe ze jou kunnen helpen in je dagelijks leven.

Activering en hernieuwing

Heb je diensten te activeren in je nieuwe auto? Of is jouw Škoda Connect vervallen?

Škoda Connect-beschikbaarheidslijst

Ben je niet zeker welke diensten beschikbaar zijn in jouw Škoda?

Inleiding tot online diensten

Geniet met volle teugen van elke dag! Door alle of slechts enkele van de Škoda Connect-packs aan te schaffen, geef je je auto een heleboel nieuwe functies.

Bekijk de diensten in detail

Alles wat je nodig hebt om de weg naar parkings te vinden, te controleren of je je auto wel op slot hebt gedaan of snel hulp in te roepen bij pech. Bekijk video's om te zien hoe deze diensten je leven gemakkelijker kunnen maken.

Škoda Connect-packs

De diensten zijn onderverdeeld in logische themapacks. Of je nu de mogelijkheden van het infotainmentsysteem wil uitbreiden, gemakkelijker de technische staat van je auto wil verzorgen of vanop afstand toegang krijgen tot je Škoda.

Functions on demand

De snelste weg naar nieuwe functies

Ga gewoon naar de Škoda Connect Shop of naar de ingebouwde Shop in je auto. Download in slechts enkele ogenblikken onze geavanceerde navigatie, extra kleuren voor de sfeerverlichting of grootlichtbesturing. Online upgraden gaat het snelst.

Emergency Call

Alle nieuwe auto's zijn ook uitgerust met eCall, een hulpdienst die je snel kan helpen bij een ongeval.

Activering en hernieuwing

Activeer je Škoda Connect of hernieuw de diensten die vervallen zijn.

Activering in slechts 3 stappen

Stap 1

Download de MyŠkoda-app op je smartphone via een QR-code, of klik op onderstaande link om naar het Škoda Connect-portaal te gaan.

Stap 2

Log in met je Škoda ID of maak er een nieuwe aan.

Stap 3

Voer het voertuigidentificatienummer (VIN) in en volg de instructies om de registratie te voltooien.

Diensten vernieuwen

Log in en controleer welke diensten binnenkort vervallen in jouw voertuig.

Met de stap-voor-stap videogids wordt een hernieuwing aanvragen een fluitje van een cent.

Andere connectiviteitsopties

Ontdek andere connectiviteitsopties en -functies in je auto.

Spraakassistenten

LauraGoogle AssistantAmazon Alexa
"Oké, Laura!" volstaat om Škoda's verbeterde spraakbedieningssysteem te activeren.
Zeg "Oké, Google" en stel de Google Home spraakassistent een vraag over je auto.
Begin te communiceren met de spraakassistent van Amazon door gewoon haar naam te zeggen: "Alexa".

SmartLink

Met het SmartLink-systeem, dat Apple CarPlay en Android Auto integreert, zorgt het infotainmentsysteem van de auto ervoor dat je veilig je telefoon kan gebruiken tijdens het rijden. Nadat je verbinding hebt gemaakt, kan je oproepen en berichten afhandelen, naar muziek luisteren of de navigatie gebruiken via het infotainmentsysteem.

Android Auto

Android Auto breidt het Android-platform uit naar de auto. Gebruik vertrouwde apps en diensten op je dashboardscherm. Compatibel met Android 5.0 en hoger.

Apple CarPlay

CarPlay zet de apps die je tijdens het rijden op je iPhone wil gebruiken op het ingebouwde scherm van je auto. Compatibel met iPhone 5 en hoger.

Ontdek MyŠkoda App

Met de gloednieuwe MyŠkoda-app heb je de volledige controle over je auto, waar je ook bent. Zo kan je bijvoorbeeld het oplaadniveau van de batterij checken, en zelfs op afstand de oplaadfuncties beheren of de staat van verschillende auto-onderdelen monitoren. Compatibel met Enyaq, Scala, Kamiq, Superb/Kodiaq/Karoq (geproduceerd vanaf 7/2020) en de vierde generatie van de Octavia- en Fabia-modellen.

MyŠkoda Essentials

Krijg via je smartphone altijd en overal toegang tot alle nuttige functies van je voertuig. Je kan bijvoorbeeld de parkeerlocatie van je voertuig tonen, de bijverwarming van je auto regelen, of controleren of je Škoda wel op slot zit en alle ramen gesloten zijn. Met de mobiele app MyŠkoda Essentials heb je je auto altijd onder controle. Compatibel met eCitigo iV, Fabia en Octavia van de derde generatie, Karoq/Kodiaq/Superb (geproduceerd tot 7/2020) en Rapid.