ŠKODA introduceert ŠKODA Connect, de online services om elke dag het onderste uit de kan te halen. Door (enkele van) deze servicepakketten te bestellen geeft u uw wagen tal van nieuwe voorzieningen op het vlak van entertainment, verzorging en veiligheid. Bekijk alle eigenschappen in detail.

INFOTAINMENT ONLINE

De Infotainment Online-services helpen u om uw bestemming telkens weer veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor ┼áKODAÔÇÖs infotainmentsystemen Amundsen en Columbus en de geldigheid wordt periodiek vernieuwd.

Bekijk alle eigenschappen in detail of registreer u op het platform.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE

Proactive Service staat voor u klaar om defecten of andere problemen met betrekking tot de toestand van uw auto op te lossen. Bij een klein ongeval neemt de wagen automatisch contact op met een servicecenter of pechbijstand. Wie Care Connect bestelt, krijgt Proactive Service veertien jaar lang gratis. De Care Connect-services zijn compatibel met de meeste infotainmentsystemen.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS

Remote Access is een volledig nieuwe manier om uw wagen te beheren door hem te koppelen aan uw smartphone. Vervolgens kunt u uw telefoon gebruiken om de auto aan te sturen en statusmeldingen te ontvangen. De geldigheid wordt periodiek vernieuwd. De Care Connect-services zijn compatibel met de meeste infotainmentsystemen.

EMERGENCY CALL

Een erg belangrijk deel van ┼áKODA Connect is de veiligheidsfunctie ÔÇśEmergency CallÔÇÖ of noodoproep. Die maakt deel uit van het pakket ÔÇśCare ConnectÔÇÖ en blijft gratis gedurende de hele levensduur van de wagen.

ŠKODA CONNECT PORTAL

Met het ŠKODA Connect-portaal kunt u uw ŠKODA Connect-services eenvoudig beheren.

ŠKODA CONNECT APP

De ŠKODA Connect App stelt u in staat om uw geconnecteerde ŠKODA vanop afstand op te volgen en te controleren.