Ambassadeurs ŠKODA

Door middel van partnerships zowel met topatleten als met sportieve beloften wil het merk ŠKODA zijn kernwaarden laten uitschijnen en bevestigen: performantie, betrouwbaarheid, efficiëntie, en natuurlijk … passie. Zo is ŠKODA al jaren een belangrijke historische partner van de Tour de France en sponsor van motorsportpiloten. Deze sterke verbondenheid met de wieler- en motorsport verhindert ons niet ons open te stellen voor nieuwe disciplines zoals dit vandaag het geval is met snowboard.


ŠKODA Motorsport

Rally is een van de pijlers in de sponsoringstrategie van ŠKODA België... En dat heeft zo zijn redenen! Op alle ondergronden en in alle omstandigheden heeft de jongste rallywagen van ŠKODA Motorsport, de FABIA R5, een nooit gezien succes gekend in zijn eerste seizoenen. Zowel in handen van het officiële ŠKODA-team als bij onze talrijke enthousiaste klantenteams die ermee aan de slag gingen, toonde de wagen zijn dominantie in alle windstreken.

Fietsen

Wist u dat ŠKODA in 1895 werd opgericht als fietsenbouwer? Dat is ook de reden waarom het merk altijd actief is gebleven in de fietswereld, en dat op verschillende niveaus. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor profwedstrijden, met een jarenlang partnerschap met de Ronde van Frankrijk. Sinds 2015 is ŠKODA ook de officiële sponsor van de befaamde groene trui.

Meer weten over ŠKODA en fietsen

Maatschappij en liefdadigheid

Ons peterschap richt zich niet alleen tot sport- en culturele evenementen. We ondersteunen ook verschillende maatschappelijke en liefdadigheidsprojecten zoals Think Pink.

Meer informatie over de Think Pink-evenementen vindt u op hun website:

www.think-pink.be

Gezin en cultuur

ŠKODA vindt het ook belangrijk om projecten te ondersteunen waarvan we geloven dat ze het cultuur- of verenigingsleven ten goede komen. Zo zijn we erg trots op onze promotie van gezinsevenementen zoals Disney On Ice, de Memorial Van Damme en de RTL Kids Tour.

Ontdek onze evenementen


Aanvraag tot sponsoring

Hebt u een project of evenement dat ons zou kunnen interesseren? Formuleer dan een aanvraag tot sponsoring via onze website! Door het grote aantal aanvragen kunnen we enkel de aanvragen behandelen die via deze website worden ingediend. Hartelijk dank voor uw begrip.

AANVRAAG TOT SPONSORING