Škoda steekt graag een tandje bij!

Vandaag rijdt Škoda voorop in de ontwikkeling van (elektrische) gezinswagens. Maar sinds jaar en dag staan we ook op de eerste rij bij tal van events. Gezien onze roots als fietsenmaker staat de wielersport natuurlijk bovenaan de agenda: van de Tour de France en de prestaties van Lotte Kopecky tot gravelritten voor liefhebbers. Maar we zijn uiteraard ook een merk van én voor gezinnen. Dus figureren we met onze wagens op events als Disney On Ice en helpen we ambitieuze kinderen en jongeren graag in het zadel.

Deel jij onze passies en wil je een duwtje in de rug?

Vertel ons dan meer over je event

Škoda: supporter van de grootste fietsfamilie

Toen Václav Klement en Václav Laurin een tandem vormden en in 1895 hun eerste werkplaats openden, was het eerste voertuig dat naar buiten reed … een fiets. Al snel volgden ook auto’s, maar de passie voor fietsen bleef. Want we love cycling en dragen alle fietsers van groot tot klein een warm hart toe.

Fietsevents

Bij de grootste wielerevents rijdt Škoda mee in het peloton. Zo zijn we autopartner en leveren we de groene trui in de Tour de France en de Vuelta. En in eigen land sponsoren we bijvoorbeeld De Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik, Dwars door het Hageland en de Baloise Belgium Tour. Maar we steunen ook de World Championships Gravel en tal van andere wielerevenementen.

Fietsliefhebbers kunnen zich bij ons ook uitleven tijdens de PlugPlug Gravel Series en familietochten zoals Ride Leuven. Ten slotte leveren we elk jaar ook een prestatie ‘buiten categorie’ voor Les cyclos du cœur van Télévie, om het onderzoek naar kanker en leukemie bij kinderen en volwassenen te steunen.

Sportieve samenwerkingen

Škoda heeft een rijke traditie als partner van wielerploegen. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld Intermarché Wanty, Tour de Tietema en – natuurlijk – Alpecin-Deceuninck, de ploeg van groenetruiwinnaar Jasper Philipsen. Net als Škoda gaat dit team geen enkel avontuur uit de weg, en schittert het zowel bij de mannen als de vrouwen en in tal van disciplines: gravel, mountainbike, veldrijden …

Naast de wielerploegen zijn er ook nog onze ambassadeurs, die tot de toppers in hun respectievelijke disciplines behoren. Even voorstellen?

Wieleravonturen in de media

Natuurlijk willen we niet dat al die sportieve prestaties onopgemerkt voorbijgaan. Dus telkens onze renners en ploegen zich in de kijker fietsen, zitten we samen met onze geprefereerde mediapartners in het wiel. Zo zorgt onze contentsamenwerking met Het Nieuwsblad en met La Dernière Heure ervoor dat je van alle wieleravonturen op de hoogte blijft via artikels op hun websites. En met Het Nieuwblad maken we ook de wielerpodcast ‘De koers is van ons’.

Škoda: favoriet van de Belgische gezinnen

Op de verkiezing van de VAB Gezinswagen van het jaar is de Octavia Combi een vaste waarde, en ook onze andere modellen vallen duidelijk in de smaak. Maar ook op tal van events maken we gezinnen blij. Een greep uit het aanbod …

Disney On Ice

In 2003 maakte Škoda zijn debuut bij Disney On Ice, als partner van het feeërieke event dat elk jaar doorgaat in de Lotto Arena in Antwerpen en in Vorst Nationaal in Brussel. Prachtige decors, adembenemende special effects en spectaculaire pirouettes weten jong en oud te betoveren. Net als de modellen van Škoda dus!

Een event voor gezinnen, fietsers of wielerfans?

Vertel ons waarom jouw event de steun van de grootste (fiets)familie van België verdient! Dan zorgen wij misschien wel voor een steuntje in de rug.

Partnership aanvragen