INTO THE WILD in een 4x4

Of je nu grote boodschappen doet of met je gezin naar de bergen op skivakantie vertrekt, de ŠKODA 4x4-modellen staan altijd voor je klaar. Je kunt vertrouwen op een robuuste, krachtige ŠKODA, die alle weer, terrein en grondoppervlak aankan. Een wagen die gaat waar andere het laten afweten. Tijd om ons vuil te maken en naar plekken te rijden die onbereikbaar blijven voor een gewone wagen.

VOOR MEER WAGEN AAN JE ŠKODA

Grasduin hierna door de originele ŠKODA-accessoires om de juiste buitenuitrusting te vinden voor al je avonturen.

ŠKODA 4×4-MODELLEN

ŠKODA KODIAQ

Deze robuuste SUV biedt een bagageruimte van 835 liter (2.065 l met neergeklapte achterbank) en kan tot 7 personen vervoeren.

Meer weten

ŠKODA KAROQ

Deze SUV is de enige ŠKODA met het VarioFlex-systeem op de achterbank. De drie zetels achteraan kunnen volledig worden verwijderd.

Meer weten

NEW ŠKODA OCTAVIA

Onze bestseller beschikt over een kofferruimte tot 640 liter en de allernieuwste technologie.

Meer weten

ŠKODA SUPERB

Het vlaggenschip van ŠKODA, met voldoende beenruimte, kan worden gebruikt als mobiel kantoor of als gezinscoach op vakantie.

Meer weten

ŠKODA SCOUT-MODELLEN

ŠKODA KODIAQ SCOUT

Zijn robuuste body met rondom beschermende elementen straalt wilde schoonheid, taaiheid en een enorme honger naar avontuur uit.

Meer weten

ŠKODA KAROQ SCOUT

Deze offroadvariant wordt optioneel geleverd met vierwielaandrijving en heeft een robuuster design.

Meer weten

ŠKODA SUPERB SCOUT

Het robuuste ontwerp geeft de auto een vleugje exclusiviteit dat je prikkelt om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur.

Meer weten