Het weer durven we niet voorspellen, maar één ding is wel zeker: met de Škoda-zomeraccessoires hoef je geen enkel avontuur uit de weg te gaan. Zo zorgen we dat jullie uitstappen geen sporen nalaten in je interieur en koffer én staan de drankjes fris bij aankomst. En mocht de ruimte aan boord niet volstaan voor al jullie vakantiespullen … wat dacht je van een handige dakkoffer?

Škoda-fietsendrager: zet je peloton op je trekhaak

Ga deze zomer op pad met je peloton! Koop nu de Škoda-fietsendrager voor € 769 in plaats van € 985.* Ruimte voor 3 fietsen, inclusief e-bikes. Inklapbaar voor gemakkelijke toegang tot de kofferbak. Eerste honderd kopers ontvangen 3 Škoda-drinkflessen, gesigneerd door Lotte Kopecky en Jasper Philipsen!**

Meer accessoires?

Wij geven pasklaar advies!

De originele accessoires van je verdeler zitten jouw Škoda als gegoten. Van winterbanden tot zomervelgen en van transportoplossingen tot multimedia: maak je keuze uit het assortiment!

Fietsvakantie gepland? Wij helpen je in het zadel!

Met de Škoda-fietsaccessoires rijdt jouw peloton deze zomer in zijn favoriete kleuren. Kies jullie perfecte wieleroutfit, denk aan jullie helm en vergeet niet om op tijd te drinken. En je Škoda-verdeler heeft nog meer ideetjes waarmee je je in de kijker fietst …

Let’s Explore: de Škoda-lifestylecollectie

Het zijn de kleine dingen die het leven kleur geven. Onze lifestylecollectie biedt ideeën voor het volgende avontuur en zorgt ervoor dat jouw liefde voor ons merk niet onopgemerkt blijft. Laat je inspireren door de producten hieronder of kom de volledige collectie ontdekken.

Meer weten?

Ontdek de online catalogus of contacteer je verdeler!

Ontdek ons volledige gamma, contacteer je verdeler of stap je dealershop binnen om nog meer accessoires te ontdekken en aan te kopen.