Laat uw werknemers zelf kiezen welk vervoermiddel ze gebruiken. Met een praktische app op de smartphone en een selectie uit een menu. Auto, trein, tram, bus, deelfiets... alles komt op één factuur. Uw mensen kiezen vrijuit hun vervoer binnen het budget (per dag, per maand, per jaar) dat u hen toekent.

Uw werknemers mobieler dan ooit

IJzel, een afgesloten autoweg, eindeloze files... de auto is niet altijd ideaal voor het woon-werkverkeer en zeker niet voor het laatste stuk van het traject in de stad. Daarom stelt ŠKODA Financial Services 'Olympus Mobility' voor. Uw werknemers kunnen de auto thuislaten of hem bij een bushalte of een station parkeren en met het openbaar vervoer of een deelfiets de last mile naar kantoor afleggen. Sneller, makkelijker en met minder stress.

Mobiliteit op maat

U beheert niet langer alleen maar een vloot. Voortaan beheert u de totale mobiliteit van uw gebruikers. Het centrale systeem van Olympus Mobility geeft de gebruiker toegang tot een waaier van alternatieven voor de auto – binnen een budget dat u bepaalt. De mogelijkheden:

  • NMBS
  • De lijn
  • B-parking
  • Blue Bike
  • Velo (Antwerpen)
  • MIVB

Handige betalen met één factuur

De app toont de werknemer de alternatieve vervoermiddelen en het bedrag waarover hij of zij beschikt om ze te gebruiken. Tickets kunnen rechtstreeks online worden gekocht, de app zorgt automatisch voor de betaling. De factuur voor alle vervoermiddelen wordt eenmaal per maand gecentraliseerd en u automatisch toegestuurd. Voor elk vervoermiddel wordt de juiste btw aangerekend. Uw werknemers kunnen de files vergeten en u hoeft geen kostennota's uit te pluizen en ingewikkelde btw-berekeningen te maken.