Prikkel je nieuwsgierigheid met onze jongste telg. Gekleed in Modern Solid, met trotse Škoda-letters op de motorkap. Kijk in de betoverende ledmatrixogen, met een slankere bovenkant die naadloos overgaat in de vleugels. Zie het plezier in zijn vlakkere en bredere ‘Tech-Deck’-gezicht, innovatief en toch vertrouwd.

Het minimalistische exterieur combineert robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, terwijl het een gevoel van veiligheid en kracht uitstraalt. Een royaal interieur verwelkomt je met uitzonderlijk veel comfort en functionaliteit.

Milieuvriendelijk en volledig elektrisch, met een elektromotor op de achteras voor achterwielaandrijving of twee elektromotoren voor versies met vierwielaandrijving, wordt de Elroq je avontuurlijke metgezel op al je reizen terwijl je de wereld verkent.

Met een lengte van ongeveer 4,50 meter, een vergelijkbare combinatie van compacte afmetingen en een ruim en zeer praktisch interieur wordt de Elroq de volledig elektrische opvolger van de Škoda Karoq. Hij zal het modellengamma van ons merk in het SUV-segment verder uitbreiden.

Hij volgt de nieuwe designsignatuur, dat betekent wat meer hoekige vormen, een nieuwe, scherpe lichtsignatuur met de naam Tech-Deck en een uitgepuurd interieur met gerecycleerde materialen. De Škoda Elroq komt in 2024 op de markt. Wens je op de hoogte gehouden te worden? Aarzel dan niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief

Geïnteresseerd in elektrisch rijden?

Leer meer over de elektrische toekomst van Škoda met 6 nieuwe modellen.