1. 7. - 23. 7. 2017

Tour de France 2017

De 104e Tour de France bestaat uit 21 etappes met een totale afstand van 3516 kilometer. ŠKODA is de officiële partner en officiële wagen van de Tour de France sinds 2004. In 2015 werd ŠKODA ook de officiële partner van de groene trui. Daarvoor was het bedrijf al sponsor van de witte trui.

ROCKEND OP DE FIETS!

Dit jaar steekt de Vélo family een tandje bij in een gloednieuwe video op de krachtige tonen van de legendarische 'Bicycle Race' van Queen! Het maakt niet uit welk type fietser u bent: stap op, begin te trappen en rock erop los tijdens uw rit!

FIETSPERSOONLIJKHEID? ZEKER WETEN.

Deze test vertelt u welk soort fietser u bent! Bent u een beginner die het graag kalmpjes aanpakt of een echte berggeit die barst van de adrenaline? Beantwoord enkele vragen en ontdek welk fietstype u echt bent.

TRAPPEN MAAR!

We maakten het allemaal al mee. Te vroeg. Te nat. Te koud. Maar zij die rijden, stoppen niet. Ze rijden voort. Bekijk onze meeslepende video waarin we hen die komaf maken met excuses, een hart onder de riem steken en laat ons uw ervaring weten.

STEPHEN ROCHE, WAGENS VAN DE TOUR EN NOG VEEL MEER!

Blijf op de hoogte dankzij alle nieuwsinfo en artikelen van de Tour de France! Lees meer over de interessantste etappes, leuke weetjes en wie er volgens de wielerexperts zal winnen!

FIETS DOOR DE SOCIALE MEDIA MET ONZE TOUR DE FRANCE-EDITIE VAN ŠKODAJIS!

Op onze ŠKODAJIS app vindt u massa's afbeeldingen in wielerthema om uw chats en gesprekken een duwtje in de rug te geven!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN TOUR DE FRANCE-NIEUWS, HOOGTEPUNTEN EN WEDSTRIJDEN!

Download de officiële ŠKODA-app van de Tour de France 2017. Met deze speciale app voor wielerfans ontvangt u alle belangrijke nieuwsberichten over de koers in real time op uw telefoon en/of tablet. Bovendien kunt u ook snel en gemakkelijk deelnemen aan ŠKODA-wedstrijden.

ŠKODA-WIELERCOLLECTIE 2017

Onze passie voor wielrennen ligt aan de grondslag van ons bedrijf dat in 1895 is opgericht. Nu, meer dan 120 jaar later, is onze liefde voor de 'wereld op twee wielen' nog altijd even groot. Onze nieuwe producten en innovaties voor het seizoen 2017 zijn daar het bewijs van.

ŠKODA WIELERCOLLECTIE 2017 - Catalogus
pdf (14.3 MB)