WHY WE RIDE

Net als u hebben we heel wat hobbyÔÇÖs en de voornaamste daarvan is fietsen. We streven dan ook naar kwalitatieve en compacte fietsgerichte inhoud die alle onderwerpen en aspecten van onze favoriete sport dekt. Iedereen is welkom op ons platform en we stellen alles in het werk om fietsers van alle niveaus te ondersteunen en te informeren om zo komaf te maken met de mythe dat fietsen niet voor iedereen is.

Ook vrouwen nemen meer dan ooit de fiets. Nood aan snelheid, fietsplezier of uitdaging: de bron van hun passie verschilt van vrouw tot vrouw. Als eerbetoon aan de heldinnen uit de sport cre├źerde ┼áKODA ÔÇśWhy We RideÔÇÖ. Zo kunnen zij hun passie delen en nog meer vrouwelijke fietsers inspireren.


INSTRUCTIEVIDEOÔÇÖS

Passie brengt uitdagingen met zich mee. Daarom ondersteunt ┼áKODA fietsers van alle niveaus met tips om fietsen in de autokoffer te krijgen of de juiste route te vinden. Net als de VarioFlex-zetels en andere designoplossingen van ┼áKODA zijn onze fietsaccessoires en instructievideoÔÇÖs stuk voor stuk bedoeld om u een probleemloze rit te verzekeren.

ŠKODA KAROQ VOOR FIETSEN EN MEER

De ŠKODA KAROQ biedt verscheidene opties voor veilig en comfortabel fietsvervoer. Door een dakrek van ŠKODA te monteren kunt u vier fietsen naast elkaar vervoeren. Het rek biedt ruim plaats aan alle bandenmaten en de meeste frames. Het is bovendien eenvoudig te monteren en licht (gemaakt van aluminium) en heeft een beveiligd slot zodat u uw fietsen met een gerust hart op het dak kunt laten staan. Ook kunt u gemoedsrust putten uit de strenge producttests van ŠKODA, die ervoor zorgen dat het dakrek aan alle aanbevolen veiligheidsnormen voldoet.


Wie zijn fiets liever in de auto vervoert, kan een beroep doen op een van de meest geprezen voorzieningen van de KAROQ: zijn VarioFlex-zetels. De achterzetels laten zich naar wens configureren, individueel neerklappen of helemaal verwijderen om de ruimte aan te passen aan uw fietsen. Zoals u in de video kunt zien, heeft de ŠKODA KAROQ ruim voldoende plaats voor verscheidene passagiers, hun fietsen en zelfs hun bagage.

ŠKODA-WAGENS VOOR DE FIETSWERELD

Al vijftien jaar is ┼áKODA vaste partner van de Ronde van Frankrijk. Tijdens elke meter van de Ronde bieden de ┼áKODA-wagens veiligheid en mechanische ondersteuning. De iconische ÔÇśRed CarÔÇÖ is een ┼áKODA SUPERB. Ons fietsmagazine ÔÇśWeLoveCycling.comÔÇÖ deelt onze passie met de wielergemeenschap. Die passie voor fietsen ontstond meer dan 120 jaar geleden, toen de oprichters van ┼áKODA, Laurin en Klement, een reeks innovatieve fietsen ontwierpen. Naarmate de technologie evolueerde, stapten ze over op autoÔÇÖs. Toch bleef de connectie met de fietswereld altijd bestaan.

Diverse designkenmerken (de ruime koffer, de optionele vierwielaandrijving en de VarioFlex-zetels) accessoires (fietsdragers, modderbescherming) en de connectiviteit van onze wagens zijn met kaarten en fiets-apps ontwikkeld. Op deze manier brengen we fietsers waar ze willen zijn: of ze nu een zondagsritje maken of op het hoogste niveau van de wielersport rijden.

ŠKODA KAROQ

ÔÇó Varioflex verwijderbare zitplaatsen
ÔÇó Volledige app-connectiviteit
ÔÇó Optie vierwielaandrijving
ÔÇó Afsluitbare fietsendragers
ÔÇó Rack-accessoires
ÔÇó Virtual pedal opent handsfree voor de boot
ÔÇó Koelkast voor voedsel en drank

Meer weten over KAROQ
Een catalogus aanvragen
Accessoires

ŠKODA OCTAVIA

ÔÇó Fietsendrager op hefinrichting
ÔÇó Afsluitbare fietsendragers
ÔÇó Vierwielaandrijving optie
ÔÇó Klittenband opslag items
ÔÇó Gekoelde handschoenenkast

Meer weten over OCTAVIA
Een catalogus aanvragen
Accessoires

ŠKODA KODIAQ

ÔÇó 5 of 7 plaatsen
ÔÇó Optie vierwielaandrijving
ÔÇó Geen stamlip, voor eenvoudig laden
ÔÇó Tot 2005 liter opslagruimte (5-plaatsen)
ÔÇó Hoog sleepvermogen (tot 2500kg)
ÔÇó Trailer Assist voor achteruit sturen
ÔÇó Hoge bodemvrijheid

Meer weten over KODIAQ
Een catalogus aanvragen
Accessoires

ŠKODA SUPERB

ÔÇó Past op twee volwassen fietsen met achterbank neergeklapt
ÔÇó Afsluitbare fietsendragers
ÔÇó Optie vierwielaandrijving
ÔÇó GREENLINE-modellen beschikbaar
ÔÇó Volledige connectiviteit met telefoon- en fiets-apps
ÔÇó Tour de France ondersteunt wagenpark

Meer weten SUPERB
Een catalogus aanvragen
Accessoires

FIETSACCESSOIRES VAN ŠKODA

Diverse ŠKODA-accessoires zijn ontworpen om uw fietsen veilig en eenvoudig te vervoeren. Contacteer uw ŠKODA-dealer om u te helpen bij het maken van een keuze uit ons aanbod van: een fietsdragers (op het dak, voor de trekhaak) en nog veel meer.

Onze Cycling Collection omvat fietsen en fietsaccessoires. Uw ŠKODA-verdeler helpt u graag verder met meer informatie over ons gamma van helmen, handschoenen, jerseys, brillen en nog veel meer.

ŠKODA-FIETSEN

Het gamma fietsen van ŠKODA telt dertien modellen, van kinderfietsen over mountainbikes, vouw- en retrofietsen tot koersfietsen en e-bikes.