Door middel van partnerships zowel met topatleten als met sportieve beloften wil het merk ŠKODA zijn kernwaarden laten uitschijnen en bevestigen: performantie, betrouwbaarheid, efficiëntie, uitmuntendheid en natuurlijk … passie. Zo is ŠKODA al jaren een belangrijke historische partner van de Tour de France en sponsor van motorsportpiloten. Deze sterke verbondenheid met de wieler- en motorsport verhindert ons niet ons open te stellen voor nieuwe disciplines zoals dit vandaag het geval is met snowboard. Ontdek de sporttalenten die op onze steun kunnen rekenen en laat u meeslepen!

Seppe Smits

Seppe Smits is een man van de wereld, een sneeuwfanaat die vanuit zijn valies leeft. Meer dan 250 dagen per jaar brengt hij in het buitenland door waarvan 40.000 km achter het stuur van zijn ŠKODA. Hij is een van de beste snowboarders ter wereld. Op zijn 15 begon zijn atletencarrière. Vandaag is hij twee keer wereldkampioen Slopestyle en twee keer vicewereldkampioen Big Air. Seppes specialiteiten? Dat is zijn ongelooflijke Triple: een sprong waarbij hij drie keer rond zijn as draait in de lucht!

Sébastien Bedoret & Thomas Walbrecq

Sinds 2018 zijn Sébastien Bedoret en Thomas Walbrecq opgeklommen naar de koningsklasse (de klasse van de R5). Na reeds 2 jaar, 2018 en 2019, in de FABIA R5 zet het jonge duo zijn samenwerking met het Tsjechische merk verder. Bovenop hun deelname aan het Belgische rallykampioenschap staan er meerdere internationale rally’s op het programma. Onnodig te vermelden dat Sébastien en Thomas met hun leergierigheid en winnaarsmentaliteit niet halverwege zullen stoppen en een mooi parcours te gaan hebben.

Freddy Loix

Toen Freddy Loix eind 2016 bekendmaakte zijn sportieve carrière te willen beëindigen, heeft ŠKODA België niet geaarzeld aan te kondigen het avontuur met de viervoudige Belgische rallykampioen te willen verderzetten. Naast zijn professionele activiteiten, heeft hij ook de rol van coach op zich genomen. Voor dit seizoen wordt hij opnieuw betrokken bij het programma van Sébastien Bedoret en diens copiloot Thomas Walbrecq.

Maxim Pirard

Maxim Pirard, 23 jaar oud en regerend wereldkampioen UCI Gran Fondo wielrennen. Deze stunten zijn opnieuw meestal gelinkt aan lange afstanden. Onlangs reed hij bijvoorbeeld de grens van Vlaanderen af, goed voor zo'n 1000km, non-stop, zonder slaap. In 2018 werd hij stagiair bij de World Tour ploeg Bahrain-Merida, waar hij enorm veel heeft bijgeleerd. Nu ligt de focus 100% op granfondo's en de ultraritten waar hij enorm veel plezier aan beleeft en ook mooie prestaties in neerzet.