Met de connectiviteitssystemen van ŠKODA bent u nooit meer afgesneden van de wereld. Waar u ook bent, u blijft steeds in het middelpunt van de actie, u houdt steeds contact met uw dierbaren en u kunt op uw beide oren slapen in de wetenschap dat hulp nooit ver weg is bij problemen. Waar u ook bent, u blijft steeds verbonden.

GENIET MAXIMAAL VAN ELKE DAG MET ŠKODA CONNECT

Zeg uw dagelijkse zorgen vaarwel. Informatie over parkeerplaatsen, hulpverwarming te activeren vanaf uw smartphone en up-to-date verkeersnieuws ... Met de online diensten van ŠKODA CONNECT verbindt u uw auto met de buitenwereld om nog meer te genieten van elke dag.

SMARTLINK+

SmartLink biedt u via Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink™ een verbinding tussen uw smartphone en het ingebouwde infotainmentsysteem.

De SmartLink+ systeem bevat ook deSmartGate functie. SmartGate is een systeem dat wifi gebruikt om bepaalde voertuiggegevens naar een aangesloten toestel te verzenden. De SmartGate-functie is een oplossing die de auto verbindt met een smartphone, zodat gebruikers meer dan 40 telemetrische specificaties kunnen bekijken.

APPLE CARPLAY

CarPlay neemt de iPhone-apps die u tijdens het rijden wilt gebruiken en toont ze op het geïntegreerde scherm van uw auto. Compatibel met iPhone 5 en hoger.

ANDROID AUTO

Android Auto breidt het Android-platform uit naar de wagen. Gebruik uw vertrouwde apps en diensten op uw dashboardscherm. Compatibel met Android 5.0 en hoger.

MIRRORLINK®

Muziek selecteren en beluisteren op uw smartphone of turn-by-turn-navigatie-instructies ontvangen: dat kan voortaan op het centrale scherm.

INFOTAINMENT SYSTEMS

Elk ŠKODA-model biedt u de keuze uit verscheidene infotainmentsystemen met schermdiameters tot 9,2”. Ze werken allemaal snel en bieden tal van functies en interfaces.

STAY UP TO DATE

UPDATEPORTAAL

U kunt de navigatiekaarten van het infotainmentsysteem bijwerken met behulp van het Update-portaal.

MYDESTINATIONS

MyDestinations is een administratieve functie waarmee u individuele Points of Interest kunt importeren, aanmaken en beheren.

COMPATIBILITEITSLIJST

Bekijk het overzicht van mobiele toestellen die compatibel zijn met de ingebouwde infotainmentsystemen van ŠKODA.

ŠKODA MOBILE APPS

Probeer de ŠKODA-apps uit en geef uw smartphone tal van nieuwe voorzieningen en toegang tot exclusieve inhoud. Controleer de status van uw wagen vanop afstand, bekijk live sportprogramma’s of speel een spel. Bekijk het complete overzicht van alle apps.