Onze formules voor professionals

Let op, geld lenen kost ook geld.

U wilt een voertuig voor professionele doeleinden aanschaffen? ŠKODA Financial Services stelt u een leasing voor aangepast aan uw budget en uw beroepssituatie.

4 lease- of financieringsformules

Verhuur op Lange Termijn

Verhuur op Lange Termijn

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met Verhuur op Lange Termijn beschikt u over een nieuw voertuig dat u terugbezorgt op het einde van het contract.
Meer weten
Financiële Leasing

Financiële Leasing

U geniet van een voertuig tegen een financiële huur waaraan u diensten op maat kunt toevoegen. De Financiële Leasing, die wordt afgeschreven in de boekhouding (op de balans), voorziet een aankoopoptie van 3 % tot 15 % op de catalogusprijs van uw voertuig.

Meer weten
Financiële Renting

Financiële Renting

U beschikt over een voertuig tegen een financiële huur waaraan u diensten op maat kunt toevoegen. De Financiële Renting, afgeschreven als bedrijfskosten (in de winst- verliesrekening), bevat een aankoopoptie van 16 % tot 20 % van de catalogusprijs.

Meer weten
Klassieke Financiering

Klassieke Financiering

Een formule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.
Meer weten

Vind de financiële formule die aan uw noden voldoet.

Multimobiliteit

ŠKODA Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 2 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Geïnteresseerd?

Configureer uw voertuig en bereken uw financiële formule. Of neem contact op met uw verdeler die u met plezier zal informeren over de kenmerken en voordelen van die formule.