Multimobiliteit

Met ŠKODA wordt de mobiliteit van je medewerkers een veelzijdig gegeven. Wij reiken nieuwe diensten aan die het aantal voertuigen en transportmiddelen waarmee ze zich kunnen verplaatsen, verveelvoudigd. Zo wordt alternatieve mobiliteit nog toegankelijker en interessanter.

Olympus Mobility

Dankzij je leasingcontract kunnen je medewerkers voortaan met de train, de bus, de metro of de fiets naar kantoor komen. Dat kan omdat ze hun tickets via hun smartphone kunnen reserveren. De factuur voor het gebruik van al die netwerken wordt centraal opgesteld en automatisch doorgestuurd.

Flex-Moby

Flex-Moby is mobiliteit op maat van de echte behoeften van je medewerkers, dankzij een waaier aan alternatieve voertuigen voor tijdelijk gebruik. Voor het dagelijkse verkeer gebruikt hij of zij bijvoorbeeld een minder groot of misschien zelfs elektrisch voertuig. Als een bestelwagen nodig is voor een verhuizing, of een break voor de vakantie, dan kan dat dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in je leasingcontract.

e-Moby

Een mobiele laadkabel die op een gewoon stopcontact wordt aangesloten. Je ontvangt de verbruiksgegevens automatisch via een centraal systeem: de kosten worden aan het bedrijf gefactureerd en de medewerker krijgt zijn verbruik automatisch terugbetaald.