Tegenwoordig leiden we niet één leven, maar een heleboel levens. We werken veel en we zorgen voor ons gezin, en we zorgen voor onszelf, en we brengen graag tijd door met onze vrienden, en we gaan graag op stap, en en en. Onze bezigheden worden steeds gevarieerder, steeds talrijker. Probeer het maar allemaal eens te beheren, zonder te stressen. Daarom hebben we bij ŠKODA wagens die rekening houden met de ruim gevulde, veelzijdige levens van ons allen. Ze beantwoorden aan alle mogelijke noden en verlangens.

GAMMA

Ontdek ons hele gamma. U vindt vast het ideale model voor al uw levens, voor alles wat u bent.

CITIGOe iV

Compact, praktisch en intelligent. Niets houdt de CITIGOe iV tegen. Ze brengt u steeds mooi op tijd naar uw afspraken. Professioneel of amoureus.

FABIA

Deze compacte stadswagen is de meest personaliseerbare van het hele gamma. Ze baant zich elegant een weg tot bij uw vrienden, uw klanten of uw sportclub.

NEW SCALA

Deze nieuwe compacte wagen van ŠKODA biedt u vernieuwende technologie en een aantrekkelijk design. Werk, restaurant of feestlocatie, de SCALA brengt u erheen.

NEW KAMIQ

De verhoogde rijpositie van een SUV met de wendbaarheid van een compact voertuig, de KAMIQ combineert het beste van beide werelden. Perfect voor de "urban jungle".

OCTAVIA COMBI

De OCTAVIA kan erop bogen dat haar COMBI-versie de meest verkochte break van België is. Qua comfort en prestaties scheert ze hoge toppen. Hebt u veel vrienden, kinderen of collega’s? Dan is deze wagen geknipt voor u.

KAROQ

Karakter en punch kenmerken deze mooie SUV. Perfect voor kleine avonturen in de natuur of grootse reizen naar de stad.

NEW SUPERB COMBI

Sportief rijgedrag, comfort en de grootste binnenruimte van haar categorie. Kortom, de ideale partner voor zakentrips of lange gezinsreizen.

KODIAQ

Deze krachtige SUV pakt uit met een royale binnenruimte, een enorme koffer en -in optie- zeven plaatsen voor uw gezin, uw collega’s, uw vrienden of uw team.