Waarom kies je als vlootbeheerder voor Škoda?

Als vlootbeheerder heb je een aantal hele goede redenen om voor Škoda te kiezen. Niet alleen bieden we je een bijzonder ruime keuze aan modellen en aandrijvingen, maar met specifieke uitvoeringen stemmen we ze ook perfect af op de fleet-eisen. Bovendien stellen we fiscaal aantrekkelijke oplossingen voor, zowel voor 100% elektrische als wagens met conventionele aandrijving.

Ontdek de vele voordelen

Fleet voordelen

Het ruimste gamma en servicenetwerk

Aantrekkelijke speciale reeksen

Elektrische bedrijfswagens

Niet-emissievrije bedrijfsvoertuigen

Stabiliteit

Wij garanderen je competitieve en stabiele fleet-voorwaarden op een aanbod dat op jouw behoeften wordt afgestemd. Bovendien garanderen we dat onze aanbiedingen lange tijd geldig bljiven. Ondanks de huidige uitdagingen in productie vinden wij het normaal dat de prijs van je bestelling ongewijzigd blijft tot de datum van aflevering.

Meer weten over de fiscaliteit?

Vanaf 2026 zullen enkel nog emissievrije bedrijfswagens een fiscaal vriendelijk regime kunnen genieten. Škoda is je ideale partner in deze transitie en informeert je graag over de aankomende veranderingen.

Een totaaloplossing voor je vloot?

Wens je een analyse van je vloot? Ben je klaar voor de veranderende fiscaliteit? Of heb je vragen over onze modellen en fleet-diensten? Onze verschillende Fleet Business Units geven je graag advies op maat. Contacteer je lokale dealer of mail ons op groupmobilitysolutions@dieteren.be zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we je via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij. Via Lab Box denken we na over toekomstige mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en hun werknemers en ook voor de installatie van laadpalen en zonnepanelen kunnen we helpen via EDI.