De garanties van ŠKODA

De garantie op een serene toekomst

De technologie van de ŠKODA-personenwagens en de uitzonderlijke betrouwbaarheid die daaruit voortvloeit, laten ons toe u een programma van waarborgen aan te bieden. Deze ŠKODA-waarborgen zijn geldig en van toepassing bij de ŠKODA-dealers in Europa.

5 JAAR of 100.000km*

5 JAAR of 100.000km*

Tijdens de eerste 5 jaar na levering zijn alle wisselstukken en uurloon voor onze rekening indien uw ŠKODA een constructiefout zou vertonen.

2 JAAR op alle gefactureerde herstellingen

2 JAAR op alle herstellingen

Elke herstelling met originele wisselstukken, uitgevoerd door een ŠKODA-dealer geniet van 2 jaar waarborg wisselstukken en uurloon. De garantie op de iV-batterijen telt voor 8 jaar of 160.000km.

3 JAAR op het lakwerk

3 JAAR op het lakwerk

Indien er een lakfout zou voorkomen binnen de 3 jaar na de leveringsdatum van uw ŠKODA, zal dit hersteld worden zonder kosten voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de ŠKODA-normen hersteld werd na een ongeval.
12 JAAR op roestvorming

12 JAAR op roestvorming

Indien er roestvorming zou opduiken in het koetswerk, van binnen naar buiten tijdens de eerste 12 jaar na levering, herstellen wij dit kosteloos voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de ŠKODA-normen werd hersteld na een ongeval.

Uw mobiliteit is voor ons prioriteit

Een plotselinge pech waardoor uw wagen geïmmobiliseerd wordt, kan altijd gebeuren. ŠKODA Assistance verhelpt pech aan uw wagen, 7 dagen op 7, de klok rond. Als ŠKODA-gebruiker geniet u zonder enige tijds- of kilometerbeperking van deze mobiliteitsgarantie.

Uw mobiliteit is voor ons prioriteit

Onderhoud en herstellingen

Met uw ŠKODA-servicepartner weet u zeker dat uw wagen in goede handen is.
Het vervolg lezen ...

Bijstand

Dankzij de Mobiliteitsgarantie van ŠKODA geniet u 7 dagen op 7, de klok rond van pechverhelping.
Het vervolg lezen ...

ŠKODA Insurance

Ontdek onze verschillende verzekeringsformules en hun voordelen en bereken uw premie online.
Het vervolg lezen ...