GENIET VAN UW ONLINE RIT

Wilt u de online services in uw auto gebruiken maar moet u voortdurend zoeken naar een internetverbinding? Dan hebben wij een uniek aanbod met gratis datasimkaart van onze partner Vodafone voor elke eigenaar van een ŠKODA met Infotainment Online.

WAAROM EEN DATASIMKAART?

Een datasimkaart is de eenvoudigste manier om de online services in uw wagen te gebruiken. De kaart die ŠKODA aanbiedt, omvat 28 dagen (of 1 GB) gratis internet, zodat u maximaal kunt genieten van alle mogelijkheden die Infotainment Online te bieden heeft.

HOE MAAKT U ER GEBRUIK VAN?

U hoeft niet langer een eigen simkaart aan te kopen of verbinding te maken met wifi-hotspots wanneer u de Infotainment Online-services gebruikt.

De Infotainment Online-services zijn beschikbaar zodra de auto is geleverd.

De simkaart kan als hotspot fungeren voor alle inzittenden.

De nieuwste 4G-technologie verzekert een snellere en veiligere internetverbinding.

EVEN HERHALEN: WAT IS INFOTAINMENT ONLINE?

Infotainment Online maakt deel uit van de ŠKODA Connect-services. Het breidt de navigatiefuncties uit met online verkeersinformatie, weerberichten, nieuws, informatie over pompstations, parkeerplaatsen en nog veel meer.

HOE WERKT HET?

1. De SIM kaart wordt automatisch per post opgestuurd eens uw nieuwe wagen is geleverd, indien deze is uitgerust met ŠKODA Connect-Services en het infotainmentsysteem Columbus. Indien infotainmentsysteem Amundsen , dan is de Car Stick te verkrijgen via de accessoires.

2. Registreer en activeer de simkaart op het Vodafone-portaal. Dit proces kan van land tot land verschillen. Voor meer informatie neemt u contact op met de Vodafone-partner in uw land of raadpleegt u de gebruikersgids. (U vindt deze gebruikersgids bij uw ŠKODA-dealer).

3. Controleer aan de hand van het ŠKODA Connect-portaal of de Infotainment Online-services in uw wagen geactiveerd zijn. Als dat niet het geval is, activeert u ze via het portaal.

4. U kunt 28 dagen lang gratis gebruik van het internet, met een maximumverbruik van 1 GB (wat het eerst wordt bereikt). Die gigabyte aan gegevens kan worden gebruikt voor de Infotainment Online-diensten en de wifi-hotspot.

5. Nadat de inbegrepen data zijn opgebruikt, kunt u het dataplan eenvoudig vernieuwen via het Vodafone-portaal om het internet te blijven gebruiken in de auto.

6. Als u problemen ervaart met de simkaart (bv. als deze niet correct werkt), kunt u terecht bij de Vodafone-partner in uw land.

IS HET BESCHIKBAAR IN UW LAND?

Raadpleeg de lijst met landen waar u de gratis datasimkaart kunt aanvragen.

België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw ŠKODA-verkooppunt.