Onze formules voor particulieren

Let op, geld lenen kost ook geld.

U wilt een voertuig voor privédoeleinden aanschaffen? ŠKODA Financial Services stelt u een financiering aangepast aan uw budget voor.

3 financierings- of leaseformules

Klassieke Financiering

Klassieke Financiering *

Een formule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.
Meer weten
AutoCredit

AutoCredit **

Een flexibele formule die een financiering en koopoptie combineert, met een gegarandeerde overnamewaarde na afloop van het contract.

Meer weten
Personal Lease

Personal Lease ***

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal gezien enkel voorbehouden zijn voor zakelijke klanten. Daarbovenop rijdt u altijd in nieuwe voertuigen en geniet u van een reeks diensten uit ons aanbod.

Meer weten

MyŠKODA

Wenst u het mogelijk financieringsbedrag voor uw ŠKODA te kennen? Of beschikt u reeds over een offerte van uw concessiehouder en wenst u uw financiering te berekenen? Ontdek ons MyŠKODA platform en financier online!

Vind de financiële formule die aan uw noden voldoet.

Geïnteresseerd?

Configureer uw voertuig en bereken uw financiële product. Of neem contact op met uw verdeler die u met plezier zal informeren over de kenmerken en voordelen van onze formules.