Klaar voor je grote zomertrek?

Rijd gerust de zon tegemoet voor slechts € 39

Vertrek je straks aan het stuur van je ŠKODA naar je zomerbestemming? Dan wil je natuurlijk dat je auto perfect in orde is. Zo gaat u straks zonder stress op weg. In de geruststellende wetenschap dat er je onderweg geen pech wacht.

Je ŠKODA-verdeler biedt je voor je vertrek een grote check-up van meer dan 20 vitale onderdelen voor slechts € 39. Zo checkt hij onder meer: banden, batterij, remmen, lichten, ruitenwissers, ruiten, airco, ventilatie, alle vloeistoffen...

Raadpleeg de volledige lijst van alle punten die gecontroleerd worden tijdens je ŠKODA-zomercheck.

Gratis bij je zomercheck-up

Met deze spray verwijder je de hardnekkigste insectensporen in een handomdraai.

Nieuwe banden met een ongeziene waarborg van 36 maanden

Je banden bepalen je grip op het wegdek en je remafstand. Je moet erop kunnen rekenen dat ze in uitstekende staat verkeren, in alle omstandigheden. Denk maar aan slecht weer, scherpe bochten en slecht onderhouden asfalt …

Ben je zeker dat de profieldiepte van je banden nog wettig en veilig is? Je ŠKODA-verdeler checkt het graag voor je. Hij weet trouwens perfect welke banden best geschikt zijn voor jouw model. Hij schoolt zich constant bij in de recentste bandentechnologie en hanteert de nieuwste hightech-instrumenten.

Zo ben je altijd zeker van een topservice. Het beste bewijs hiervan is de garantie van 36 maanden op je nieuwe banden. Die geldt onder meer als de schade aan je band veroorzaakt werd door een spijker op de weg, door een scherpe stoeprand of door vandalisme. Deze waarborg krijg je zowel op je zomer- als winter- en 4-seizoensbanden. Geldig op de meeste bandenmerken en modellen.

Ik wil mijn banden laten controleren

Verlies deze zomer het zuiden niet

Je navigatiesysteem helpt je probleemloos naar elke bestemming. Het voorkomt tijdverlies en stress. En het bespaart je ook heel wat verkeerd gereden kilometers. Meteen ook goed voor het milieu en je portefeuille.

Het wegennet verandert echter constant. In het buitenland, maar ook in België. Beschikt jouw navigatiesysteem al over de laatste kaartversie? Enkele voorbeelden van de wijzigingen die erin opgenomen zijn voor België alleen al:

• De nieuwe snelweg A11 tussen Brugge-Knokke
• Het circulatieplan Gent versie 2
• De lage emissiezone van Antwerpen
• 100% dekking snelheidsaanpassing gewestwegen 90 -> 70 km/u
• Het Leuvense mobiliteitsplan
• E420: ringweg Couvin (4km)
• E40: nieuwe oprit op de verkeerswisselaar van Herstal
• Nieuwe snelheidsbeperking in het centrum van Doornik (30km/h)
• …

Ben je niet zeker of je over de recentste update voor je navigatiesysteem beschikt?
Je ŠKODA-verdeler checkt het graag voor je.

Ik wil mijn gps laten checken

Ontdek alle accessoires voor je hond bij je ŠKODA-verdeler

Je fiets mee op vakantie of op uitstap

Wat is er in de zomer prettiger dan een fietstochtje? Op je vakantiebestemming of tijdens een van je zomeruitstapjes in binnen- of buitenland. Je ŠKODA-verdeler stelt je fietsen-gamma en accessoires voor waarmee je je tweewieler(s) overal probleemloos meeneemt.

Vind alle accessoires op onze website of bij uw verdelers.