Ambassadeurs ŠKODA

Door middel van partnerships zowel met topatleten als met sportieve beloften wil het merk ŠKODA zijn kernwaarden laten uitschijnen en bevestigen: performantie, betrouwbaarheid, efficiëntie, uitmuntendheid en natuurlijk … passie. Zo is ŠKODA al jaren een belangrijke historische partner van de Tour de France en sponsor van motorsportpiloten. Deze sterke verbondenheid met de wieler- en motorsport verhindert ons niet ons open te stellen voor nieuwe disciplines zoals dit vandaag het geval is met snowboard. Ontdek de sporttalenten die op onze steun kunnen rekenen en laat u meeslepen!

Isabelle Beckers

Na haar triatloncarrière besliste Isabelle Beckers om zich volledig toe te leggen op de wielersport. Het ritme van haar wedstrijden gaat crescendo want ze is een nieuwe uitdaging aangegaan: het baanwielrennen. De lat is zeer hoog gelegd. Isabelle is namelijk geselecteerd om mee te dingen naar de Olympische Spelen van 2020. Ze trekt ook tijd uit om te schrijven voor de website www.laridley.com. “Het is een website die meer biedt dan alleen maar de wielersport.” Naast de website willen we een vrouwencommunity creëren met als passie de fiets.” Zo is Isabelle in verschillende sectoren geëngageerd die aanleiding geven tot ongelooflijke avonturen. Dat is de reden waarom ŠKODA België haar sterk ondersteunt!

Meer weten

Seppe Smits

Seppe Smits is een man van de wereld, een sneeuwfanaat die vanuit zijn valies leeft. Meer dan 250 dagen per jaar brengt hij in het buitenland door waarvan 40.000 km achter het stuur van zijn ŠKODA. Seppe is een van de beste snowboarders ter wereld maar hij is ook ambassadeur van ŠKODA België. Op zijn 15 begon zijn atletencarrière. Vandaag is hij al twee keer wereldkampioen Slopestyle en twee keer vicewereldkampioen Big Air. Seppes specialiteiten? Dat is zijn ongelooflijke Triple: een sprong waarbij hij drie keer rond zijn as draait in de lucht!

Meer weten

Sébastien Bedoret & Thomas Walbrecq

Sinds 2018 zijn Sébastien Bedoret en zijn copiloot Thomas Walbrecq opgeklommen naar de koningsklasse (de klasse van de R5). Na een mooi eerste jaar 2018 in de FABIA R5 zet het jonge duo zijn samenwerking met het Tsjechische merk verder. Behalve hun deelname aan het Belgische rallykampioenschap staan er in 2019 meerdere internationale rally’s op het programma. Onnodig te vermelden dat Sébastien en Thomas met hun leergierigheid en winnaarsmentaliteit niet halverwege zullen stoppen en een mooi parcours te gaan hebben ...

Meer weten

Freddy Loix

Toen Freddy Loix eind 2016 bekendmaakte zijn sportieve carrière te willen beëindigen, heeft ŠKODA België niet geaarzeld aan te kondigen het avontuur met de viervoudige Belgische rallykampioen te willen verderzetten. Naast zijn professionele activiteiten, heeft hij ook de rol van coach op zich genomen. Voor dit seizoen wordt hij opnieuw betrokken bij het programma van Sébastien Bedoret en diens copiloot Thomas Walbrecq.

Meer weten