SIMPLY CLEVER

Connectiviteitsondersteunende systemen openen nieuwe werelden, zowel voor uw wagen als voor uw smartphone. Het virtuele kofferpedaal helpt u wanneer u zelf de handen vol hebt. Het 230V-stopcontact zal steeds van pas komen, zelfs tijdens korte ritten. Onze elektronische autosystemen hebben immers als doel om de veiligheid en het comfort voor alle inzittenden te verhogen.

Ontdek onze rijbijstandssystemen

 

Niets kan tippen aan volume. De al erg grote bagageruimte – een typische ŠKODA-troef – is voortaan nog gemakkelijker aan te passen aan uw behoeften dankzij de talloze geavanceerde gadgets. Zo kunt u kwetsbare ladingen nog beter beschermen, kunt u voorkomen dat de bagageruimte vuil wordt en kunt u de bagageruimte eenvoudig uitbreiden.

Onze moderne levensstijl confronteert ons voortdurend met tal van dagelijkse uitdagingen. De oplossingen daarvoor vindt u in de Simply Clever-voorzieningen aan de binnen- en buitenkant van onze auto's. Ze lijken misschien banaal, maar zorgen ervoor dat u niet langer het ijs van de ruiten hoeft te krabben met een creditkaart, dat u niet meer in alle hoekjes op zoek moet naar kleingeld, dat u geen kleine voorwerpen meer vanonder de zetel hoeft te peuteren en dat u zich niet meer hoeft af te vragen hoe u uw parkeerticket zichtbaar kunt plaatsen.