Ontdek zes redenen om voor ŠKODA te kiezen

Bij ŠKODA doen we er alles aan om uw leven eenvoudiger te maken. Ontdek de zes redenen waarom ŠKODA een uitstekende keuze is.

ŠKODA. Simply Clever

Het zijn de ingenieuze kleine details die onze auto's buitengewoon maken. Elke ŠKODA stelt alles in het werk om uw leven te vergemakkelijken. Zo eenvoudig is dat.

120 jaar geschiedenis in beweging

Al sinds 1895 toont ŠKODA zich van zijn meest inventieve kant. ŠKODA begon als constructeur van tweewielers, maar schakelde uiteindelijk over op vier wielen en groeide uit tot een van de oudste autoconstructeurs ter wereld.

ŠKODA: de toegankelijke droom

ŠKODA biedt u het beste van het beste zonder uw portefeuille leeg te roven: een onovertroffen plaatsaanbod, tijdloos elegante lijnen, betrouwbare toptechnologie, een hoogstaand comfort, maximale veiligheid en optimale functionaliteit. En dat alles voor een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Ruimte, heruitgevonden door ŠKODA

Een zee van ruimte voor de inzittenden en hun bagage! Dat is een van de typische merkeigenschappen van ŠKODA. Omdat ruimte vele doelen kan dienen.

De specialist ter zake

Uw ŠKODA-servicepartner beschikt over alle uitrusting en kennis die nodig zijn om kwalitatief werk af te leveren. Onze personeelsleden volgen voortdurend bijscholingen om u enkel het allerbeste te bieden.

ŠKODA in België

ŠKODA Import is een afdeling van nv D'Ieteren AUTO, die ook de merken Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti verdeelt in België. Met al deze merken werpt D'Ieteren zich nu al meer dan twintig jaar op als een toonaangevende autoverdeler in België, met een marktaandeel van bijna 20% op zijn actief.

Laatste nieuws

Het zijn de ingenieuze kleine details die onze auto's buitengewoon maken.
Met 120 jaar ervaring is ŠKODA een van de oudste autoconstructeurs ter wereld.
ŠKODA vindt het erg belangrijk om sociale, culturele en sportieve evenementen te steunen.