Aankoop

Is het mogelijk om een testrit te reserveren in de concessie?

Ja, ons netwerk van concessiehouders stelt voertuigen ter beschikking om te testen. U moet wel uw concessiehouder contacteren om een afspraak te maken. Uw ŠKODA-concessiehouder zal de datum van de testrit bevestigen en u alle praktische modaliteiten meedelen.

Over het algemeen blijven de openingsdagen en -uren dezelfde. Er zijn hygiënemaatregelen genomen om uw veiligheid en die van ons personeel te waarborgen. Afhankelijk van het aantal aanvragen is het mogelijk dat u iets langer dan gewoonlijk moet wachten. Bedankt voor uw begrip.

 

Bestelling van een voertuig

Mijn voertuig is in bestelling. Zal het later geleverd worden dan voorzien?

Sommige fabrieken van onze verschillende merken hebben de productie van voertuigen tijdelijk opgeschort.
Op dit ogenblik weet niemand precies hoelang deze onderbreking zal duren. Het is zeer waarschijnlijk dat de overmacht waarmee we worden geconfronteerd, de levering van uw nieuwe voertuig zal vertragen.
Uw concessiehouder zal met u contact opnemen zodra hij hieromtrent over duidelijke informatie beschikt.

Is het mogelijk een nieuwe wagen te bestellen?

Voor de stockvoertuigen kunt u reeds onze websites raadplegen!

Ontdek meer dan 1.200 voertuigen van ŠKODA

Is er nog steeds productie in de Volkswagen-fabrieken?

Meerdere fabrieken werden tijdelijk gesloten en sommige zijn dat nog steeds. Leveranciers hebben ook hun activiteiten stopgezet. Dit zal de komende maanden wachttijden genereren.

Is het risicovol tijdens de lockdownperiode een bestelling te plaatsen?

Indien u een voertuig wil bestellen, kan uw dealer u meedelen welk voertuig onmiddellijk (stockvoertuig) of binnenkort beschikbaar zal zijn.