VEILIGHEIDSMAATREGELEN EN BESCHIKBAARHEDEN

Onze concessies stellen alles in het werk om u opnieuw in alle veiligheid te kunnen verwelkomen conform de beslissingen van de nationale Veiligheidsraad voor een geleidelijke lockdownafbouw en met het strikt naleven van de veiligheidsadviezen.

  • Vanaf maandag 4 mei: leveringen van nieuwe voertuigen en naverkoopactiviteiten zijn mogelijk voor het B2B-cliënteel.
  • Vanaf maandag 11 mei zijn onze showrooms en onze naverkoopactiviteiten geopend voor alle klanten (de dringende herstellingen die we voornamelijk uitvoeren voor zorgverleners blijven mogelijk op afspraak).
6 ALGEMENE VEILIGHEIDSMAATREGELEN
  • Elke klant komt op afspraak
  • Respecteer de fysieke afstand van minimaal 1,5 meter
  • Volg de aangeduide éénrichtingsroutes en afstandsmarkeringen
  • Alcoholgel is voorzien aan alle toegangsdeuren
  • Vervang de handdruk door een warme glimlach
  • Beschermingshandschoenen, mondmaskers en plexischermen worden voorzien waar we geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen

CONCESSIEHOUDER

Na verkoopVerkoop
Onthaal

Onthaal

MEER WETEN
Atelier

Atelier

MEER WETEN
Magazijn

Magazijn

MEER WETEN
Levering (Opening - 04/05**)

Levering (Opening - 04/05**)

MEER WETEN
Showroom (Opening - 11/05***)

Showroom (Opening - 11/05***)

MEER WETEN
Maken van een afspraak

Als spoed- of veiligheidsdienst heb ik een technische interventie of mobiliteitsoplossing nodig.

Indien u tot een spoed- of veiligheidsdienst behoort: een groot aantal concessiehouders hebben een permanentie georganiseerd die specifiek en uitsluitend is voorbehouden voor artsen, verplegend personeel, brandweer, ziekenwagens, politie, civiele bescherming en het vervoer van geneesmiddelen.

Gelieve deze dienst strikt voor te behouden voor noodgevallen. Dank u.

Contacteer uw concessiehouder om te kijken of deze dienst actief is.

Ik moet op onderhoud of mijn voertuig laten herstellen. Wat kan ik doen?

Sinds 22/04/2020 is het opnieuw mogelijk een afspraak te maken voor het uitvoeren van volgende dringende werkzaamheden: herstellen remmen en koplampen, bandenwissel winter-zomer; hierbij dient rekening gehouden te worden met 'social distancing'. Voor de andere onderhouds- of herstellingswerkzaamheden blijft ons dealernetwerk gesloten, waarbij we een uitzondering maken voor klanten actief in de gezondheidszorg, spoeddiensten en thuishulp.

Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.

De onderhoudsdatum van mijn wagen is overschreden, is dat erg?

Een groot deel van ons netwerk van concessiehouders heeft zijn werkplaatsen en carrosserieën moeten sluiten. Momenteel kunt u uw voertuig dus niet meer laten onderhouden of herstellen, tenzij het een dringende herstelling is.

Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.

Mijn wagen is defect en de constructeursgarantie verloopt binnenkort. Wat moet ik doen?

Wij verzoeken u per e-mail of per post een duidelijke omschrijving van het defect te sturen, met de eventueel weergegeven foutmelding, de foto van de kilometerstand van uw voertuig en het chassisnummer; stuur dit naar uw concessiehouder en naar D'Ieteren (customercare@dieteren.be).

Ik heb een vervangwagen nodig, wie moet ik contacteren?

Indien u tot een spoed- of veiligheidsdienst behoort: een groot aantal concessiehouders hebben een permanentie georganiseerd die specifiek en uitsluitend voorbehouden is voor artsen, verplegend personeel, brandweer, ziekenwagens, politie, civiele bescherming of geneesmiddelenvervoer. Gelieve deze dienst strikt voor te behouden voor deze prioritaire groepen.

Is het nog steeds mogelijk een nieuwe afspraak in te plannen om de technische controle voor te bereiden?

Sinds einde april is het opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor een beperkt aantal inspectiediensten. We nodigen u uit om de officiële websites van elk gewest te raadplegen, zodat u weet welke diensten opnieuw beschikbaar zijn en welke categorieën wagens toegelaten. Andere nuttige informatie: de Waalse regering heeft beslist om de groene certificaten die verlopen zijn vanaf 1 maart 2020, met zes maanden te verlengen.

Ik moet mijn winterbanden nog laten vervangen.

Sinds 22/04/2020 is het opnieuw mogelijk een afspraak te maken voor het uitvoeren van volgende dringende werkzaamheden: herstellen remmen en koplampen, bandenwissel winter-zomer; hierbij dient rekening gehouden te worden met 'social distancing'. Voor de andere onderhouds- of herstellingswerkzaamheden blijft ons dealernetwerk gesloten, waarbij we een uitzondering maken voor klanten actief in de gezondheidszorg, spoeddiensten en thuishulp. Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.