VEILIGHEIDSMAATREGELEN EN BESCHIKBAARHEDEN

Onze concessies stellen alles in het werk om u in alle veiligheid te kunnen verwelkomen conform de beslissingen van de nationale Veiligheidsraad en met het strikt naleven van de veiligheidsadviezen.

6 ALGEMENE VEILIGHEIDSMAATREGELEN

  • Elke klant komt op afspraak
  • Respecteer de fysieke afstand van minimaal 1,5 meter
  • Volg de aangeduide éénrichtingsroutes en afstandsmarkeringen
  • Alcoholgel is voorzien aan alle toegangsdeuren
  • Vervang de handdruk door een warme glimlach
  • Beschermingshandschoenen, mondmaskers en plexischermen worden voorzien waar we geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen

CONCESSIEHOUDER

Na verkoopVerkoop

Onthaal

MEER WETEN

Atelier

MEER WETEN

Magazijn

MEER WETEN

Levering (Opening - 04/05**)

MEER WETEN

Showroom (Opening - 11/05***)

MEER WETEN

Maken van een afspraak

Als spoed- of veiligheidsdienst heb ik een technische interventie of mobiliteitsoplossing nodig.

Indien u tot een spoed- of veiligheidsdienst behoort: een groot aantal concessiehouders hebben een permanentie georganiseerd die specifiek en uitsluitend is voorbehouden voor artsen, verplegend personeel, brandweer, ziekenwagens, politie, civiele bescherming en het vervoer van geneesmiddelen.

Gelieve deze dienst strikt voor te behouden voor noodgevallen. Dank u.

Contacteer uw concessiehouder om te kijken of deze dienst actief is.

Ik moet op onderhoud of mijn voertuig laten herstellen. Wat kan ik doen?

Sinds 22/04/2020 is het opnieuw mogelijk een afspraak te maken voor het uitvoeren van volgende dringende werkzaamheden: herstellen remmen en koplampen, bandenwissel winter-zomer; hierbij dient rekening gehouden te worden met 'social distancing'. Voor de andere onderhouds- of herstellingswerkzaamheden blijft ons dealernetwerk gesloten, waarbij we een uitzondering maken voor klanten actief in de gezondheidszorg, spoeddiensten en thuishulp.

Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.

De onderhoudsdatum van mijn wagen is overschreden, is dat erg?

Een groot deel van ons netwerk van concessiehouders heeft zijn werkplaatsen en carrosserieën moeten sluiten. Momenteel kunt u uw voertuig dus niet meer laten onderhouden of herstellen, tenzij het een dringende herstelling is.

Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.

Mijn wagen is defect en de constructeursgarantie verloopt binnenkort. Wat moet ik doen?

Wij verzoeken u per e-mail of per post een duidelijke omschrijving van het defect te sturen, met de eventueel weergegeven foutmelding, de foto van de kilometerstand van uw voertuig en het chassisnummer; stuur dit naar uw concessiehouder en naar D'Ieteren (customercare@dieteren.be).

Ik heb een vervangwagen nodig, wie moet ik contacteren?

Indien u tot een spoed- of veiligheidsdienst behoort: een groot aantal concessiehouders hebben een permanentie georganiseerd die specifiek en uitsluitend voorbehouden is voor artsen, verplegend personeel, brandweer, ziekenwagens, politie, civiele bescherming of geneesmiddelenvervoer. Gelieve deze dienst strikt voor te behouden voor deze prioritaire groepen.

Ik moet mijn winterbanden nog laten vervangen.

Sinds 22/04/2020 is het opnieuw mogelijk een afspraak te maken voor het uitvoeren van volgende dringende werkzaamheden: herstellen remmen en koplampen, bandenwissel winter-zomer; hierbij dient rekening gehouden te worden met 'social distancing'. Voor de andere onderhouds- of herstellingswerkzaamheden blijft ons dealernetwerk gesloten, waarbij we een uitzondering maken voor klanten actief in de gezondheidszorg, spoeddiensten en thuishulp. Om te weten te komen wanneer de onderhoudsdiensten weer beschikbaar zullen zijn bij uw concessiehouder, verzoeken wij u zijn website te raadplegen of rechtstreeks met hem contact op te nemen.