Met trots lichten we het gordijn over een opwindend nieuw partnerschap met Cirque du Soleil®, dé referentie op vlak van live-entertainment.

Waarom partners? Omdat we allebei van mening zijn dat het leven moet blaken van Positieve Energie. We geloven met andere woorden dat een inventieve geest de verbeelding kan stimuleren en emoties kan opwekken in het dagelijkse leven. Dat doen we door nauwkeurigheid en prestaties te verenigen tot een onverwacht geheel.

EEN GEDEELDE VISIE

Cirque du Soleil is een wereldwijd live-entertainmentgezelschap, betrokken bij een brede waaier aan creatieve activiteiten. De essentie van wat ze doen, is steeds onveranderd gebleven. Daarom zien we hen ook als de perfecte partners.

Net als hen stellen wij mensen centraal in alles wat we doen. We delen de wil om zelfs de eenvoudigste, dagdagelijkse momenten buitengewoon te maken en mensen te inspireren. Dat noemen we Positieve Energie en is de drijfveer achter dit bijzondere partnerschap.

VERBAZINGWEKKENDE PRESTATIES

Net als ŠKODA is Cirque du Soleil heel nederig begonnen: twee ondernemende mannen en een engagement om baanbrekend te zijn en nieuwe terreinen te verkennen. De tijden zijn misschien veranderd, maar de Positieve Energie is sterker dan ooit tevoren.

CIRQUE DU SOLEIL FEITEN

1.300 ARTIESTEN DIE MOMENTEEL OPTREDEN


MEER DAN 450 BEZOCHTE STEDEN


180 MILJOEN TOESCHOUWERS


EEN ELEKTRISERENDE TOEKOMST

Onze reis begint. Volg ons voor meer informatie.

Onze reis begint. Volg ons voor meer informatie.

Cirque du Soleil is een handelsmerk van Cirque du Soleil en wordt onder licentie gebruikt. Fotocredits: Foto: OSA Images, Kostuums: Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil / Foto: Matt Beard Kostuums: Marie-Chantale Vaillancourt ©2012 Cirque du Soleil/ Foto: Markus Moellenberg ©2016 Cirque du Soleil / Foto: Matt Beard Kostuums: Marie-Chantale Vaillancourt ©2012 Cirque du Soleil