Waarom kiezen voor ŠKODA Fleet?

Weet u waarom meer dan 40% van onze verkoop voor de Fleetmarkt is? Heel eenvoudig: omdat ŠKODA u heel wat voordelen biedt, of u nu vlootbeheerder of bestuurder bent. Geniet van een gamma kwaliteitsvoertuigen dat aan al uw behoeften beantwoordt: Hoogtechnologische motoren, milieuvriendelijk verbruik, competitieve packs speciaal voor u samengesteld, de garantie van een erg interessante kostprijs en een competitief Voordeel van Alle Aard (VAA) op al onze voertuigen. Met ŠKODA Fleet kiest u het hele jaar voor een kwaliteitsservice.

Ontdek onze leaseoffertes

Dankzij ŠKODA Financial Services, vindt u een leasing aangepast aan uw budget zowel in Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting of Financiële Leasing*. Geniet van de vele voordelen op het hele ŠKODA-gamma.

Ontdek onze leaseoffertes

ŠKODA is meer dan een gamma van voertuigen

ŠKODA Wecare Fleet

ŠKODA Wecare Fleet**

U geniet van een totale gemoedsrust door een duidelijk contract. U behoudt een voertuig of een vloot die altijd in perfecte mechanische staat is en u hoeft niet te aarzelen om uw voertuig(en) te laten onderhouden en/of te laten herstellen.
Meer weten
Leasing

Leasing

Als u nog niet goed weet welke soort leasing het meest geschikt is voor uw bedrijf of u kent de verschillen niet tussen al deze leaseformules, stelt ŠKODA u voor om deze te ontdekken.

Meer weten

Heeft u vragen?

Thomas Krysztofiak, onze Fleet & Special Sales Manager heeft een antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem via e-mail op fleet@dieteren.be.