56ste Renties Rally Ieper

Rally Ieper
25
JUN

Rally Ieper

25 JUN, 2020 - 27 JUN, 2020

Het is officieel: de 56ste Renties Ypres Rally zal verreden worden op 26 en 27 juni 2020. Noteer de data alvast in je agenda, want het wordt opnieuw een topevenement in de kalender van de Belgische en internationale rallys. 

In 2019, zo gezegd, zo gedaan, sloot Craig Breen zijn vierde deelname af met een overwinning. Het laatste deel van de rally had zoals gewoonlijk nog een paar verrassingen voor hem in petto.

De Renties Ypres Rally is dit jaar de zesde ronde van het Belgisch Kampioenschap. Het is een gelegenheid om de ervaring te laten zien van het team dat ondersteund wordt door ŠKODA België, bestaande uit Sebastien Bedoret en Thomas Walbrecq. Ook het British Rally Championship zal eind juni weer te gast zijn in Ieper.

De Renties Ypres Rally wordt verreden op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, maar het spektakel begint al op donderdag 25 juni met de Qualifying Stage en Shakedown. De Ypres Historic Rally wordt eveneens op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni verreden, met een shakedown op woensdag 24 juni.

Toekomstige evenementen

Alle evenementen