ŠKODA

ŠKODA is hét familiemerk bij uitstek. In ons uitgebreide gamma vindt u ongetwijfeld de wagen die perfect bij al uw familieplannen past. Bovendien kan u met ons ruime aanbod accessoires het leven aan boord helemaal op de noden van uw gezinsleden afstemmen. Denk maar aan tablethouders, kinderstoelen en klaptafeltjes. Ook de keuze van onze partnerevenementen zoals Disney On Ice en Babyboom bewijst dat wij een hart voor families hebben.

Ontdek onze gezinswagens.

FABIA COMBI

De compacte gezinswagen die ideaal is voor het leven in de stad. Met 530 liter bagageruimte, het grootste model in zijn segment!

RAPID SPACEBACK

Het beste van een hatchback en een break: compact en dynamisch aan de buitenkant, een verbazend ruimtegevoel binnenin.

OCTAVIA COMBI

Het perfecte huwelijk tussen esthetiek en functionaliteit. Niet voor niets de meest verkochte break in België!

SUPERB COMBI

Elegante look, ongeëvenaard ruim interieur, talrijke Simply Clever-technologieën. De SUPERB COMBI heeft altijd zin in grote familie-uitstappen.

KAROQ

Omdat we weten hoe onstuimig het er soms aan toegaat: de KAROQ. Robuust, veilig en klaar voor elk gezinsavontuur.

KODIAQ

Zeven zitplaatsen, een zee van ruimte en een torenhoog comfortniveau. De reis wordt voor elk gezinslid even leuk als de bestemming.

Afspraak op een van onze evenementen?

ŠKODA ondersteunt met veel trots evenementen die gezinnen nóg dichter bij mekaar brengen. Denk bijvoorbeeld maar aan Babyboom, Disney On Ice, de Memorial Van Damme en de RTL Kids Tour. Zonder onze nieuwe partnership met Air Games te vergeten!