VERTREK ZONDER ZORGEN

Geniet door de ŠKODA Summer Check-up van een zorgeloze zomer

Uw Veiligheid is onze prioriteit
Uw Veiligheid is onze prioriteit

Uw veiligheid is onze prioriteit

Daarom hebben we een specifiek nazicht samengesteld dat uw wagen grondig controleert op meer dan 20 punten zodat u met een gerust gemoed kan genieten van uw welverdiend verlof.

Voor slecht € 39⁽¹⁾ worden deze punten gecontroleerd:

• Alle lichten binnen en buiten

• Controle⁽²⁾ motorolie, ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof, remvloeistof ...

• Banden: bandenprofiel, spanning ...

• Ruitenwissers voor en achter

• Remmen voor en achter⁽³⁾

Contacteer uw ŠKODA Service Partner

Gratis pollenfilter bij uitvoering van een airco-onderhoud (€ 110)
Gratis pollenfilter bij uitvoering van een airco-onderhoud (€ 110)

Gratis pollenfilter bij uitvoering airco-onderhoud € 110⁽¹⁾

Airco in de wagen heeft een functionele aanvulling en is dus zeker niet alleen een luxe. Bovendien heeft deze optie ook een echt veiligheidselement. Een oververhitte wagen kan lijden tot afnamen van het concentratie –en het reactievermogen met verschijnselen tot gevolg die overeekomen met een alcoholgehalte van 0.5 promille.

Bovendien nemen interieurfilters de luchtverontreiniging op, zodat er minder schadelijke stoffen in de lucht zitten die van buitenaf in de auto komen.

Meer weten over de werking en de voordelen

Adblue Onderhoud

AdBlue® is een waterige ureumoplossing (67,5 % gedistilleerd water en 32,5 % ureum van hoge kwaliteit) die bij recente dieselvoertuigen in de uitlaatlijn wordt ingespoten om de uitstoot van stikstofoxides te verminderen.
Ureum is een synthetisch product dat meestal op basis van aardgas geproduceerd wordt.
AdBlue® is geur- en reukloos en is biologisch afbreekbaar. De vloeistof is niet giftig, explosief of ontvlambaar, maar kan bij contact met de huid wel irritaties veroorzaken en kan mogelijk ook de koetswerklak van uw auto aantasten.

Meer weten over AdBlue

Of maak online een afspraak via MyŠKODA

EN MEER…

Airco Service, cool blijven is de boodschap
Airco Service, cool blijven is de boodschap

20% korting op aankoop ruitenwissers

Of u onderweg nou met regen, stof of hagel te maken krijgt, dankzij de ruitenwissers van SKODA Originele Onderdelen houdt u een goed zicht op de weg, zelfs in een zomerse stormbui. Uw ruitenwissers zijn dag na dag blootgesteld aan zware omstandigheden. De impact hiervan op uw ruitenwissers is groot. Voor optimale wisprestaties is het nodig om de ruitenwissers regelmatig te vervangen door nieuwe originele ruitenwissers van SKODA.

Meer weten

Laat uw GPS updaten, zo verliest u het
Laat uw GPS updaten, zo verliest u het

Geef uw ŠKODA gepast schoeisel!

Steek uw wagen deze zomer in een nieuw kleedje en ontdek de exlusieve zomerkits velgen voor FABIA, RAPID, OCTAVIA en SUPERB. Nood aan nieuwe banden? Met onze 36 maanden bandengarantie bent u gerust bij aankoop van één van de gerenomeerde merken zoals Continental, Bridgetsone, Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli ...

Meer weten

Laat uw banden nakijken
Laat uw banden nakijken

MyŠKODA zorgt gemoedsrust

Online een afspraak vastleggen met uw ŠKODA Service Partner, de historiek van uw wagen opzoeken, informatie, advies en aanbiedingen van ŠKODA? 1 adres: MyŠKODA!

Meer weten

ŠKODA Mobiliteitsgarantie
ŠKODA Mobiliteitsgarantie

De ŠKODA Mobiliteitsgarantie

Het toppunt van comfort! Hebt u een lekke band, een technisch probleem of een lege tank? Relax! Reken met een gerust hart op onze ŠKODA Mobiliteitsgarantie. We depanneren u snel, zodat u meteen weer vol vertrouwen verder kan. Ook goed om te weten: elke onderhoudsbeurt van uw ŠKODA door een officiële ŠKODA Service Partner verlengt deze bijstandservice automatisch.

Meer weten