Koning van de winter met ŠKODA

Winterbanden voor uw veiligheid
Winterbanden voor uw veiligheid

Winterbanden voor uw veiligheid

Zodra de temperatuur zakt of de regen toeneemt, zijn ze essentieel voor de grip van uw wagen op de weg: zo staan winterbanden garant voor uw veiligheid.

Bekijk alle troeven van de winterband

Een Winter Check-Up voor uw gemoedsrust
Een Winter Check-Up voor uw gemoedsrust

Een Winter Check-Up voor uw gemoedsrust⁽¹⁾

De winter stelt bepaalde functies van uw ŠKODA serieus op de proef. Dankzij ons specifiek nazicht kijkt u de winter zorgeloos tegemoet.

Neem online afspraak

Deze punten worden gecontroleerd:

  • Alle lichten binnen en buiten
  • Vloeistofniveaus, ruitensproeier, filters, koeling, batterij, ...
  • Banden: bandenprofiel, spanning, ...
  • Ruitenwissers voor en achter
  • Remmen voor en achter

en nog meer...

De ŠKODA Mobiliteitsgarantie

Het toppunt van comfort! Hebt u een lekke band, een technisch probleem of een lege tank? Relax! Reken met een gerust hart op onze ŠKODA Mobiliteitsgarantie. We depanneren u snel, zodat u meteen weer vol vertrouwen verder kan. Ook goed om te weten: elke onderhoudsbeurt van uw ŠKODA door een officiële ŠKODA Service Partner verlengt deze bijstandservice automatisch.

Meer weten

MyŠKODA zorgt gemoedsrust

Online een afspraak vastleggen, de historiek van uw wagen opzoeken, informatie, advies en aanbiedingen van ŠKODA? MyŠKODA!

Schrijf u in op MyŠKODA!

Algemeen:
Vermelde prijzen zijn inclusief btw. Aanbiedingen niet cumuleerbaar en geldig tot 31/01/2017. De afbeeldingen kunnen afwijken qua kleur of vorm, significante verschillen vertonen of niet overeenkomen met de werkelijkheid. Informatie over de afmetingen en het gewicht van de accessoires is gebaseerd op de gegevens waarover wij beschikken. Prijzen en modellen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen na de publicatie van dit document. Vraag uw verdeler informatie over de compatibiliteit van deze artikels met uw wagen.

(1)De Winter Check-Up is geen interventie die uw ŠKODA Assistance reactiveert. De voorwaarden van ŠKODA Assistance vindt u op www.skoda.be. Het bijvullen van vloeistoffen is niet inbegrepen in de prijs van de Winter Check-Up.

(2)Prijzen voor onderdelen en accessoires zijn exclusief montage.