ŠKODA Care Days

20% korting op ŠKODA wisselstukken*

Als tijdens ons nazicht van jouw ŠKODA blijkt dat de filters, remschijven, remblokken en/of ruitenwissers vervangen moeten worden, krijg je tot en met 13 november 20 % korting op de prijs van deze onderdelen. Profiteer ervan!

Maak je ŠKODA winterklaar.

Remblokken

Met de Originele ŠKODA remmen ben je steevast verzekerd van een korte remafstand, dankzij een optimale wrijving tussen schijven en remblokken. Deze onderdelen krijgen het zwaar te verduren door slijtage, maar ook door vocht en vuil dat zich tijdens het rijden opstapelt tussen de remschijven en -blokken. Ze op tijd vervangen is dus de boodschap.

Remschijven

Telkens je het rempedaal induwt, wordt er druk uitgeoefend van de remblokken op de remschijven. Om zeker te blijven van een veilige remafstand, moet je ook de slijtage van je remschijven beperkt houden. Regelmatig nazicht en een tijdige vervanging zijn dus van groot belang.

Ruitenwissers

Veelvuldige regen in combinatie met stof en andere opwaaiend vuil zorgt er na een tijd voor dat je ruitenwisserbladen scheurtjes beginnen te vertonen. Hierdoor verkleint het wisoppervlak en zo krijg je strepen op je voorruit. Dit vermindert je zicht gevoelig. Laat je ruitenwissers dus nakijken bij elk onderhoud en vervang ze tijdig indien nodig.

Filters

Verleng de levensduur van je motor én wees altijd zeker van frisse lucht in je wagen. De originele ŠKODA stof- en pollenfilter houdt zo goed als alle schadelijke stoffen, zoals roet tegen die anders in de longen zouden kunnen komen. De brandstof- en oliefilters zorgen ervoor dat je motor in optimale toestand blijft en geen onnodige slijtage ondergaat.

Maak nu een afspraak bij je verdeler en geniet van deze uitzonderlijke promotie. Niet alleen je veiligheid en comfort blijven gegarandeerd, ook de restwaarde van jouw wagen zal optimaal blijven!