Sponsoring

ŠKODA Motorsport
ŠKODA Motorsport

ŠKODA Motorsport

Rally is een van de pijlers in de sponsoringstrategie van ŠKODA België... En dat heeft zo zijn redenen! Aan boord van hun gloednieuwe Fabia R5 wint het team van Freddy Loix en Johan Gitsels elk weekend de titel! Volg hun prestaties en palmares het hele jaar lang via onze Motorsport-site.

Bezoek onze Motorsport-site

Fietsen
Fietsen

Fietsen

Wist u dat ŠKODA in 1895 werd opgericht als fietsenbouwer? Dat is ook de reden waarom het merk altijd actief is gebleven in de fietswereld, en dat op verschillende niveaus. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor profwedstrijden, met een jarenlang partnerschap met de Ronde van Frankrijk. Sinds 2015 is ŠKODA ook de officiële sponsor van de befaamde groene trui.

Bezoek onze Tour de France pagina

Gezin en cultuur
Gezin en cultuur

Gezin en cultuur

ŠKODA vindt het ook belangrijk om projecten te ondersteunen waarvan we geloven dat ze het cultuur- of verenigingsleven ten goede komen. Zo zijn we erg trots op onze promotie van gezinsevenementen zoals Disney On Ice, de Memorial Van Damme en de RTL Kids Tour.

Maatschappij en liefdadigheid
Maatschappij en liefdadigheid

Maatschappij en liefdadigheid

Ons peterschap richt zich niet alleen tot sport- en culturele evenementen. We ondersteunen ook verschillende maatschappelijke en liefdadigheidsprojecten zoals Think Pink.

Meer informatie over de Think Pink-evenementen vindt u op hun website:

www.think-pink.be

Aanvraag tot sponsoring

Hebt u een project of evenement dat ons zou kunnen interesseren? Formuleer dan een aanvraag tot sponsoring via onze website! Door het grote aantal aanvragen kunnen we enkel de aanvragen behandelen die via deze website worden ingediend. Hartelijk dank voor uw begrip.

Onze evenementen

Surf naar onze kalender om onze evenementenlijst te bekijken.