Waarom kiezen voor ŠKODA Fleet?

Weet u waarom meer dan 40% van onze verkoop voor de Fleetmarkt is? Heel eenvoudig: omdat ŠKODA u heel wat voordelen biedt, of u nu vlootbeheerder of bestuurder bent. Geniet van een gamma kwaliteitsvoertuigen dat aan al uw behoeften beantwoordt: Hoogtechnologische motoren, milieuvriendelijk verbruik, competitieve packs speciaal voor u samengesteld, de garantie van een erg interessante kostprijs en een competitief Voordeel van Alle Aard (VAA) op al onze voertuigen. Met ŠKODA Fleet kiest u het hele jaar voor een kwaliteitsservice.

Ontdek onze leaseoffertes

Dankzij ŠKODA Financial Services, vindt u een leasing aangepast aan uw budget zowel in Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting of Financiële Leasing*. Geniet van de vele voordelen op het hele ŠKODA-gamma.

Ontdek onze leaseoffertes
Ontdek onze leaseoffertes

ŠKODA is meer dan een gamma van voertuigen

ŠKODA Wecare Fleet
ŠKODA Wecare Fleet

ŠKODA Wecare Fleet**

U geniet van een totale gemoedsrust door een duidelijk contract. U behoudt een voertuig of een vloot die altijd in perfecte mechanische staat is en u hoeft niet te aarzelen om uw voertuig(en) te laten onderhouden en/of te laten herstellen.
Meer weten
Leasing
Leasing

Leasing

Als u nog niet goed weet welke soort leasing het meest geschikt is voor uw bedrijf of u kent de verschillen niet tussen al deze leaseformules, stelt ŠKODA u voor om deze te ontdekken.

Meer weten

Heeft u vragen?

Cedric Dedobbeleer, onze Fleet & Special Sales Manager heeft een antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op +32 2 233 78 38 of via e-mail op cedric.dedobbeleer@dieteren.be.

*Producten die afgesloten zijn bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).

**ŠKODA Wecare Fleet is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. en een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403 448 140. Zie de algemene voorwaarden voor de exacte dekking op www.skodawecare.be.