Tour de France

Tour de France
Tour de France
07
JUL

Tour de France

07 JUL, 2018 - 29 JUL, 2018

ŠKODA is sinds 2004 de officiële partner en officiële auto van de Tour de France.

Onze Tour de France edities

CITIGO - Tour de France

Een speciale Tour de France serie waarbij u geniet van gratis metaalkleur en het Pack Connect bij aankoop van een CITIGO Ambition*.

Ik wil meer weten

FABIA - Tour de France

Geniet van het gratis Pack Comfort en Pack Look bij aankoop van de FABIA Tour de France (FABIA Ambition of FABIA COMBI Ambition)*.

Ik ontdek dit model

RAPID - Tour de France

Ontdek tijdens de Tour de France onze RAPID Ambition-serie met gratis Pack Ambition GPS, Pack Comfort, Pack Look en Light & Rain Assist*.

Ik kies de RAPID

Onze EXPEDITION series

OCTAVIA EXPEDITION

Gratis metaalkleur, Pack Ambition GPS, Parking Distance Control voor- en achteraan én een reservewiel? De OCTAVIA EXPEDITION pakt tijdens de Tour de France-maand uit met een uniek pakket.

Meer weten over de OCTAVIA EXPEDITION

KAROQ EXPEDITION

Ook de KAROQ verrast tijdens de maand juli met een uniek Tour de France pakket: Gratis metaalkleur, Amundsen GPS, Parkeersensoren vooraan, Cruise Control, Lederen pack en 16" metalen velgen (CASTOR)

Ontdek de conditiesBonussen op stockwagens:

Wil u meteen op vakantie vertrekken met een nieuwe wagen? Ook dat kan met ons uitgebreid stockgamma. Hierbij profiteert u bovendien van onze Tour de France bonussen.

Gele Trui

Bij aankoop van een CITIGO of SUPERB uit stock geniet u bovenop de Tour de France condities ook van een Gele Trui bonus van € 1.000

Groene Trui

Bij aankoop van een FABIA, RAPID of OCTAVIA uit stock geniet u bovenop de Tour de France condities ook van een Groene Trui bonus van € 500

Bolletjes Trui

Bij aankoop van een KAROQ of KODIAQ uit stock geniet u bovenop de Tour de France condities ook van een Bolletjes Trui bonus van € 750

Nog niet meteen gevonden wat u zocht? Ontdek al onze andere Tour de France condities voor onze verschillende modellen.

ŠKODA & Tour de France

Lang voor de auto’s op het toneel kwamen, specialiseerde ŠKODA zich in fietsen. Sindsdien hebben we altijd klaargestaan voor mensen met een tweewieler. Dit jaar vieren we onze vijftiende verjaardag als sponsor van de Ronde van Frankrijk en zijn we ook een trotse sponsor van de befaamde Groene Trui voor de beste sprinter.

Het hart van ons logistieke netwerk is de rode Superb. Deze ŠKODA werd omgebouwd tot een hoogtechnologisch mobiel zenuwcentrum, van waaruit de Directeur de Ronde beheert.

Er komt heel wat bij kijken om een dergelijk adembenemend evenement te organiseren. Om ons engagement en onze liefde voor de internationale fietswereld in de verf te zetten, zal ŠKODA aanwezig zijn met een vloot van 250 wagens om de fietsers aan te moedigen en ervoor te zorgen dat de hele race vlot verloopt.

ŠKODA – ALTIJD AANWEZIG VOOR FIETSERS

De ‘Tour de France’-APP Aangeboden door ŠKODA

Blijf op de hoogte met deze essentiële app voor alle fans van de wielersport. Rangschikkingen, realtime updates bij wedstrijden, gps-tracking, rijderprofielen en nog veel meer.

ŠKODA-AUTO’S ZIJN GEMAAKT VOOR FIETSERS

Wij houden van fietsen. Dat is een feit. Die passie voor tweewielers ontstond 120 jaar geleden, toen de oprichters van ŠKODA, Laurin en Klement, een reeks innovatieve fietsen ontwierpen. Naarmate de technologie evolueerde, begonnen ze auto’s te bouwen, maar de connectie met de fietswereld ging nooit verloren.

Het ŠKODA-design onderscheidt zich door een grote koffer, vierwielaandrijving, VarioFlex-zetels en accessoires zoals fietsdragers en spatlappen. Onze modellen hebben een volwaardige connectiviteit met kaarten en fiets-apps en zijn allemaal uitgewerkt om fietsers te brengen waar ze heen willen. Van zondagse ritjes tot professionele rijders, bij ŠKODA gaan auto’s en fietsen hand in hand.

DE FIETSCOLLECTIE VAN ŠKODA

Selecteer uw land en bekijk ons gamma fietskledij, fietsen, accessoires en de befaamde Groene Trui van ŠKODA.