Think Pink

Think Pink: Race for the cure
24
SEP

Think Pink: Race for the cure

24 SEP, 2017 - 24 SEP, 2017

Op 24 september staat in Antwerpen een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km) op het programma.

ŠKODA & Think Pink

In 2010 werd ŠKODA België officieel partner van Think-Pink. Sindsdien engageren we ons actief in de strijd tegen borstkanker.

Race for The Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door Susan G. Komen in Dallas georganiseerd met 800 deelnemers. Vandaag 30 jaar later nemen jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen!

In België is Think-Pink elkaar jaar de drijvende kracht achter drie edities van de Race for the Cure in Namen, Brussel en Antwerpen. Op 24 september staat Antwerpen op het programma. Het is een moment voor alle lotgenoten om samen te komen en hun ervaringen te delen. Think Pink legt hen in de watten in de VIP-ruimte waar zij van een massage, een welkomstdrankje, tapas en andere verrassingen kunnen genieten. De Race for The Cure is vooral een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km). Daarnaast wordt ook een groot dorp opgetrokken. De hele dag is gevuld met animatie en intense emoties.

Wil u ook deelnemen?


Toekomstige evenementen

Alle nieuwsberichten