ŠKODA Spa Cycling

ŠKODA Spa Cycling
ŠKODA Spa Cycling
02
SEP

ŠKODA Spa Cycling

02 SEP, 2018

De ŠKODA Spa Cycling is een exclusieve kans om te fietsen op het mooiste circuit ter wereld, Spa-Francorchamps, amper 7 dagen nadat de F1-wagens er over het asfalt gierden!

Het EventSee team heeft samen met zijn partners, waaronder ŠKODA, het plezier om u weer te verwelkomen op wereldsmooiste circuit voor een nieuwe editie van de ŠKODA Spa Cycling! Het evenement vindt plaats op zondag 2 september, amper 7 dagen nadat de F1-wagens er over het asfalt gierden ... De basisformule blijft dezelfde: een endurance-wielerwedstrijd van 8u, die gereden wordt tussen 10u00 en 18u00. Individuele deelnames zijn mogelijk, maar ook Duo, Quattro en Otto deelnames in de vorm van een aflossingsrace zijn mogelijk. Nu is het enkel nog de vraag welke strategie de beste is om een maximum aan toeren af te leggen in de gegeven tijd!

ŠKODA zorgt nog voor enkele verrassingen en uitdagingen, zoals de ŠKODA challenge: op een deel van het circuit, waaronder de legendarische Raidillon, is het de bedoeling om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten om zo te bepalen wie (aparte competitie voor mannen en vrouwen) - individueel - de snelste wielrenner is.

Aarzel niet om meer te weten te komen op www.skodaspacycling.be en ons te volgen via de Facebookpagina van het event: https://www.facebook.com/skodaspacycling .

Schrijf u in

Toekomstige evenementen

Alle nieuwsberichten