Saloncondities

Ongelofelijke Saloncondities

Welke ŠKODA past het best bij u? Een ruime gezinswagen, een veelzijdige stadswagen, een stijlvolle SUV? Hoe u leven er ook uitziet, welk model u ook verkiest, u geniet steeds van onze ongelofelijke Saloncondities.

 Bekijk alle Saloncondities 

Ontdek onze Mobiliteitsbonus

We verplaatsen ons massaal. En iedereen wil dat op een vlottere, frequentere en gemakkelijkere manier doen. Daarom stelt ŠKODA voor het eerst naast Saloncondities ook echte mobiliteitsoplossingen voor. Een heuse première!

 Ontdek er alles over 

Ontdek de nieuwe SCALA!

Onze nieuwe ŠKODA SCALA put inspiratie uit de emotieve designtaal van de stijlstudie VISION RS, die heel wat indruk maakte op het autosalon van Parijs, en vertaalt deze naar een seriemodel. Ontdek hem op het Autosalon in Brussel.

 Meer weten 

Ontdek onze Diesel Bonus

Waarom kiezen voor een dieselmotor?

ŠKODA. Voor alles wat je bent.

Tegenwoordig leiden we niet één leven, maar een heleboel levens. We werken, zorgen voor ons gezin, vullen onze vrije tijd met vrienden, met sporten, met uitstapjes … Onze agenda’s staan vol.

En daar houden we bij ŠKODA rekening mee. Onze wagens beantwoorden aan al uw mogelijke noden en verlangens. Voor het veelzijdige leven dat u leidt.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld voor een lening op afbetaling geldig van 04/01/2019 tot en met 31/01/2019: JKP van 0,99%, vaste debetrentevoet van 0,99%, zonder kost. Contante prijs, inclusief BTW (aanbevolen catalogusprijs): € 22.265,89, voorschot: € 3.934,38, kredietbedrag: € 18.331,51, duur: 36 maanden, 35 maandaflossingen van € 242,89 en een laatste maandaflossing van € 10.253,44. Totaal bedrag te betalen door de consument (per definitie zonder voorschot): € 18.754,51. 

Een ŠKODA zonder zorgen...

JKP van 0,99% op het volledige gamma in AutoCredit¹

Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw wagen betaalt. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geniet van 50% korting op uw premie voor Burgerlijke Aansprakelijkheid²

Deze verplichte verzekering omvat:

- Dekking voor materiële - en lichamelijke schade die u aan derden berokkent
- Gratis bijstand na ongeval waaronder:
• Een snelle sleepdienst
• Een vervangwagen en/of repatriëring

Geniet van 20% korting op uw ŠKODA weCare onderhoudscontract³

Rij altijd in een goed onderhouden ŠKODA dankzij ons lange-termijnonderhoudscontract. Wij nemen voor onze rekening: onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en kosten door slijtage (behalve de banden).

Afspraak op het Autosalon

De nieuwe SCALA. De sportieve KODIAQ RS. Randanimatie rond Tour de France en onze Belgische snowboardkampioen Seppe Smits. Op de ŠKODA-stand valt er weer veel te beleven! Afspraak in Paleis 11 en 10 van Brussels Expo van 19 tot en met 27 januari 2019.